Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anna Lesko surprinde si incanta cu un nou single: Lamour

Devorator Monden Devorator Monden,
Anna Lesko surprinde si incanta cu un nou single: Lamour

Anna Lesko lanseaza un nou single plin de mult romantism si senzualitate, care se nunmeste Lamour. Contextul e simplu: aventura incepe dimineata, o straduta la Paris, primele raze de soare ce zvanta urmele ploii de peste noapte. Tu si persoana iubita. O zi de vara ratacind prin capitala iubirii ce culmineaza cu un rendez-vous sub . continuă pe Devorator Monden

Stefan Banica a lansat cel mai nou single si un super-videoclip, alaturi de Pacha Man: Alerg printre stele

Stefan Banica, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita cu Pacha Man. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, .

FRESH! Alex Velea lanseaza un nou single E marfa tare

Alex Velea implineste astazi 29 de ani, iar pentru a le multumi fanilor sai pentru toate urarile frumoase primite pe Facebook, artistul le-a oferit cadou noul sau single E marfa tare! Va multumesc mult pentru urari! Am si eu un cadou pentru voi, e vorba de noul meu single, iar acesta se poate asculta .

Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, lanseaza un nou single We got the power

Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, are un nou single, numit We got the power, extras de pe albumul Heal! Loreen a speculat momentul si a decis sa lanseze o noua piesa, cu doar doua zile inaintea marii finale a concursului Eurovision, unde artista este asteptata sa inmaneaze trofeul Eurovison 2013 artistului care va face cea mai .

Tell Me When You Ready, cel mai nou single Flo Rida Future

Dupa succesul pe care l-a avut cu cel de-al patrulea album, Wild Ones, Flo Rida a intrat din nou in studio, unde pregateste cel de-al cincilea material al lui. Cu toate ca artistul nu a precizat numele noului album si nici data de lansare, Flo Rida le-a dezvaluit fanilor lui primul single extras de pe .

FRESH! Arsenium revine cu un nou single dance Aquamarina ft. Janyela

Va era dor de Arsenium ex. O-Zone? Artistul revine in peisajul muzical, dupa o pauza destul de lunga, cu un single nou, o colaborare dance cu Janyela - Aquamarina. Janyela e de profesie model, originara din Republica Moldova si stabilita in Italia. Solistul a marturisit ca fata are o voce foarte dulce si ca au .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )