Libnet.ro
UNICEF

06:45

LOTO. LOTO 6/49. Cel mai mare report din istoria jocului Joker

Antena3 Antena3,
LOTO. LOTO 6/49. Cel mai mare report din istoria jocului Joker

Duminica, 15 iulie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi Loteria Romana a acordat 18. 280 de castiguri in valoare totala de. continuă pe Antena3

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

Romania a creat cel mai scump site din lume si e complet inutil

Daca nu am reusit sa construim cea mai mare cladire din lume si ne laudam cu Palatul Parlamentului ca fiind a adoua cea mai mare cladire ca suprafata din lume, macar de acum ne vom putea lauda ca am creat cel mai scump site din lume si care, pe deasupra, este si complet inutil. Statul [].

Cel mai urat caine din lume, MORT la scurt timp dupa ce a primit titlul. Sunt inca in stare de soc (FOTO)

Zsa Zsa, bulldogul englez care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a primit titlul. Potrivit stapanei sale, Megan Brainard care.

A murit catelusa Zsa Zsa, la doar cateva saptamani dupa ce a primit titlul de cel mai urat caine din lume

Catelusa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a cunoscut faima. Catelusa in varsta.

Cum a fost modernizat cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara. Materialele, carate kilometri intregi pe jos

Refugiul Iezer, cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara, a fost modernizat timp de doua weekenduri de catre un ONG din Bucuresti si de catre formatia Salvamont Campulung Muscel. Refugiul, care a fost construit in 1939, se afla la cea mai mare altitudine din Romania 2. 165 metri si poate gazdui 30 de persoane.

Cea mai mare criminala din istorie e o romanca. Ce greseala a putut sa faca de a fost prinsa - tot o femeie a dat-o de gol

Cel mai cunoscut criminal in serie roman a fost, fara doar si poate, Ion Ramaru. El a terorizat Bucurestiul timp de un an de zile, intre 1970 si 1971. in schimb,cel mai prolific criminal in serie al.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Dupa un declin ce parea sa nu se mai termine, PC-urile au inregistrat un al doilea trimestru foarte bun, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate din 2012 si pana in prezent, arata datele celor doua companii care masoara piata: IDC si Gartner. HP, Lenovo si Dell sunt companiile cu cele mai bune vanzari.

IFC - cel mai mare investitor in obligatiunile Banca Transilvania

Manuel Reyes Retana, IFC: Speram ca aceasta tranzactie va deschide calea si altor emisiuni care vor contribui la consolidarea pietelor de capital din Romania International Finance Corporation IFC) a subscris 120 de milioane de euro in obligatiunile Bancii Transilvania BT), devenind astfel investitorul principal in emisiunea de titluri lansata, recent, de institutia de credit din Cluj, arata un comunicat al IFC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )