Libnet.ro
UNICEF

16:00

LOVITURA DEVASTATOARE pentru Adelina Pestritu, in prag de sarbatori! Din pacate, medicii au decis ca nu poate parasi SPITALUL

B1 B1,
 LOVITURA DEVASTATOARE pentru Adelina Pestritu, in prag de sarbatori! Din pacate, medicii au decis ca nu poate parasi SPITALUL

AdelinaPestritu se simte o femeie implinita de cand si-a intemeiat o frumoasa familie alaturi de omul deafaceri Virgil Steblea. continuă pe B1

Adelina Pestritu, schimbare de look. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa FOTO

Adelina Pestritu si-a facut o noua schimbare de look. Dupa ce s-a fotografiat si a postat pozele pe retelele de socializare, fanii au bombardat-o cu mesaje. Cei mai multi i-au transmis ca este frumoasa si ca ii sta foarte bine, insa unii carcotasi au criticat-o pentru alegerea facuta. Adelina Pestritu si-a schimbat din nou look-ul .

Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu si sotul ei, imediat dupa ce au facut aceasta poza. Bruneta a recunoscut tot

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania, avand Instagramul la picioarele ei. Are obiective-tinta de ascensiune in cariera, dar si o familie frumoasa, care a intampinat, insa, si uneledificultati. Ce s-a intamplat intrea ea si Virgil Steblea, sotul ei. Bruneta a recunoscut tot, pe Facebook. Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu .

Adelina Pestritu, la un pas sa revina la TV pe bani grei. Ce emisiuni ar putea prezenta la Antena 1 sau Kanal D

Au trecut cativa ani de cand telespectatorii din Romania nu au mai remarcat-o pe Adelina Pestritu, pe micul ecran. Bruneta a fost prezenta in fata camerelor de filmat, din diverse emisiuni TV, doar in calitate de invitata, iar multi isi doresc sa o revada si-n postura de prezentatoare. Acest lucru s-ar putea intampla cat se .

Cati bani castiga, de regula, Mihai Traistariu pentru un concert de sarbatori

Mihai Traistariu s-a nascut pe 16 decembrie1976,Piatra Neamt,Romania. Este un cantaret din Romania, fost component al formatiei Valahia. Provine dintr-o familie de artisti. Tatal sau, Gheorghe Traistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Traistariu, nascuta Natalia Antohi) a studiat medicina si a cantat in tinerete. Mihai Traistariu castig concert sarbatori Mihai are 3 .

Dupa luni de tacere, Ion Iliescu a acordat primul interviu pentru o agentie de presa din Rusia. TASS: A facut o exceptie pentru noi

Dupa doi ani de tacere, timp in care Ion Iliescu nu a dat declaratii sau interviuri pentru presa din Romania, fostul presedinte a acordat un interviu pentru agentia guvernamentala de presa din Rusia, TASS, in care, printre altele, a vorbit despre.

Franta, blocata pentru a cincea zi consecutiv din cauza grevelor masive impotriva reformei pensiilor dorit de Macron

Franta continua sa fie blocata luni pentru a cincea zi consecutiv, din cauza grevelor masive organizate impotriva reformei pensiilor. Strazile pariziene sunt cuprinse de haos, in conditiile in care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )