Libnet.ro
UNICEF

22:30

LOVITURA! Masina unui sef din Politie, INCENDIATA INTENTIONAT (FOTO)

B1 B1,
LOVITURA! Masina unui sef din Politie, INCENDIATA INTENTIONAT (FOTO)

Masina unui important sef din Politia Romana a fost incendiata duminica seara. Este vorba de autoturismul comisarului Neculai Bodron, seful Biroului judiciar al Politiei municipiului Roman, potrivit. continuă pe B1

Masina unui sef din PSD a fost vandalizata. Gestul ar avea conotatii politice

Supriza neplacuta sambata dimineata pentru presedinta organizatiei municipale a femeilor din PSD Brasov, Adela Diaconu. Masina, parcata in Centrul Istoric al Brasovului, la prainti, a fost.

Masina unui sef important din Politie, in flacari

Traian Basescu: Liderii sindicali acopera mizeria din politie (VIDEO)

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa liderilor sindicali din politie, Dumitru Coarna si Iulian Surugiu. Fostul presedinte i-a acuzat ca acopera neregulile din politie. Declaratiile au fost facute.

Carmen Dan aduce noi explicatii cu privire la demisiile din Politie. Ce spune ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit cu noi explicatii si a precizat ca a cerut demisiile sefilor din Politie pentru ca nu s-au respectat procedurile. Ministrul de Interne sustine ca demisia lui Bogdan.

FOTO Inscriptie considerata provocatoare, pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc; aceasta a fost acoperita cu var de presedintele CJ Harghita

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a acoperit, vineri, cu var, o inscriptie cu mesajul tinutul secuiesc nu exista, care a aparut pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc, si a indemnat la calm si la buna convietuire, relateaza Agerpres.

Masina unui lider PSD a fost vandalizata

Un lider al PSD si-a gasit in aceasta dimineata masina persoanla vandalizata. Pe autoturism au fost scrie cu vopsea rosie literele C+R. Incidentul a fost semnalat la Politie care face acum cercetari.

Pentru a fi concediat, un mecanic din Belgia intarzia intentionat trenurile

Un mecanic din Belgia a recunoscut ca intarzia intentionat trenul pe care il conducea pentru ca voia sa fie concediat, iar contractul sau de munca nu ii permitea sa-si dea demisia.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Vrem o conducere cu care sa ne recladim autoritatea

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

in aceasta poveste sangeroasa, drama e ca niciunul dintre acesti domni si doamne nu are macar o tresarire de compasiune pentru femeile si copiii care au cazut victime psihopatului din Politie

In toata aceasta poveste sangeroasa, drama e ca niciunul dintre acesti domni si doamne nu are macar o tresarire de compasiune pentru femeile si copiii care au cazut victime psihopatului din.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )