Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lovitura pentru Klaus Iohannis. PSD ia in calcul suspendarea presedintelui

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Klaus Iohannis. PSD ia in calcul suspendarea presedintelui

In functie de decizia presedintelui, social-democratii vor decide care sunt pasii urmatori. Sunt tot mai multe voci care vorbesc despre suspendarea lui Klaus Iohannis daca acesta refuza sa puna in aplicarea. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Tudorel Toader, replica fulger pentru Klaus Iohannis: Nu se confunda independenta procurorilor privind dosarele cu desfasurarea activitatii lor sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat o replica fulger pentru presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca va trata decizia CCR in asa fel incat sa se respecte independenta pe care procurorii.

Tudorel Toader, replica pentru Klaus Iohannis: A nu se confunda independenta procurorilor cu faptul ca isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca procurorii trebuie sa fie independenti si nu pot fi plasati in subordinea ministrului. A nu se con.

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro .

Suspendarea presedintelui, vanturata tot mai intens in PSD

Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis a devenit principala tema de discutie in interiorul PSD. Cu un motiv palpapil la purtator, suspendarea este vanturata la toate nivelurile, zilnic. Dupa liderii centrali, a venit randul celor locali sa vorbeasca deschis despre acest subiect.

Planul PSD in cazul in care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi

Se joaca pana la suspendare in scandalul deciziei Curtii Constitutionale pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA. Liviu Dragnea nu exclude suspendarea lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta.

Curtea Constitutionala, o noua lovitura pentru Iohannis: A respins sesizarea de neconstitutionalitate pe legea privind organizarea CSM

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea modificarilor si completarilor la Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, scenariile lansate din partea PSD cu privire la suspendarea sa, daca nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Seful statului a spus ca nu il preocupa.

Klaus Iohannis, in scandalul revocarii: Iau in calcul sa respect statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe tema momentului, revocarea Laurei Codruta Kovesi. Iata pricipalele sale declaratii in realitate sunt mult mai multe teme care reapar si merita discutate. Statutul.

Sanctiunile pentru presedinte sunt votul sau suspendarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat din nou, astazi, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia Curtii Constitutionale in privinta revocarii sefei DNA. El a vorbit insa despre sanctiunile pe care le-ar presupune nerespectarea deciziei CCR, vorbind votul alegatorilor, dar si despre suspendarea din functie, la care s-a referit fara sa o numeasca, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )