Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lovitura pentru Donald Trump. Seful de campanie a presedintelui american trimis in inchisoare

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Donald Trump. Seful de campanie a presedintelui american trimis in inchisoare

Paul Manafort, seful de campanie a lui Donald Trump, a fost trimis in inchisoare dupa ce un judecator a considerat ca a incalcat termenii eliberarii conditionate incercand sa ia legatura cu un martor din pr. continuă pe Antena3

SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Avocatul presedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei si prietenilor ca este dispus sa coopereze cu investigatorii federali pentru a micsora presiunea asupra sa si a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax.

Donald Trump catre Shinzo Abe: Daca ti trimit 25 de milioane de mexicani, nu o sa mai rami prim-ministru (surse Wall Street Journal)

Presedintele american Donald Trump i-ar fi spus premierului japonez Shinzo Abe ca nu ar mai ramane prim-ministru daca ar fi trebuit sa gestioneze 25 de milioane de mexicani. De asemenea, el i-ar fi transmis presedintelui francez Emmanuel Macron ca toti teroristii sunt la Paris, conform unor informatii difuzate de Wall Street Journal si citate de Newsweek, transmite News. ro.

Jean-Claude Juncker, dezvaluire despre Donald Trump: Mi-a spus ca sunt un ucigas brutal

Presedintele american Donald Trump l-a comparat pe seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker cu un ucigas brutal la intalnirea pe care au avut-o in cursul summit-ului Grupului tarilor puternic.

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita.

Motivul extrem de grav pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de statul New York

Donald Trump si fundatia sa de binefacere au fost dati in judecata de procuratura statului New York. Pretedintele american este acuzat ca a folosit ilegal banii fundatiei pentru a-si sustine campania.

Donald Trump ar fi spus in fata liderilor G7 ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca locuitorii sai vorbesc limba rusa

Presedintele american Donald Trump ar fi declarat in fata liderilor Grupul tarilor puternic industrializate G7) ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca oamenii care locuiesc acolo vorbesc limba rusa,.

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord.

VIDEO Donald Trump: Oamenii lui Kim Jong Un stau drepti cnd el vorbeste, vreau ca oamenii mei sa faca la fel

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri ca vrea ca oamenii sai sa il asculte la fel cum oamenii liderului nord-coreean Kim Jong Un il asculta pe acesta, relateaza publicatia The Hill.

Donald Trump: Nu mai exista amenintarea nucleara a Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors la Washington miercuri, a declarat ca nu mai exista o amenintare nucleara nord-coreeana, relateaza AFP. Avionul prezidentialAir Force One a.

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )