Libnet.ro
UNICEF

22:30

Lovitura pentru jocurile de noroc. Un oras din Romania vrea sa interzica pacanelele

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru jocurile de noroc. Un oras din Romania vrea sa interzica pacanelele

Inca o primarie din tara vrea sa interzica pacanelele de la parterul blocurilor. Dupa primaria Capitalei si primaria din Voluntari vrea ca salile de jocuri de noroc sa fie mutate la periferie daca se. continuă pe Antena3

Primul oras din Romania unde abonamentele pentru transportul public local pot fi achitate de pe telefonul mobil

Abonamentele pentru transportul public local din municipiul Constanta pot fi achitate si cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil.

VIDEO Romania vrea Autostrazi, episodul 2: Aproape 16 ore pe drum de la Targu Jiu la Botosani, respectand limitele de viteza

Un drum cu masina de aproape 650 de kilometri de la Targiu Jiu la Botosani, respectand regulile de circulatie, indicatoarele si limitele de viteza de pe parcurs, dureaza aproape 16 ore, arata un experiment care se vrea a fi episodul 2 din campania Romania Vrea Autostrazi, lansata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit simbolic primul metru de autostrada.

Document Motivare foarte dura a Comisiei Europene pentru inceperea infringementului pe gaze: Exista indoieli ca plafonarea preturilor va avea vreun efect benefic pentru consumatorii romani

Plafonarea pretului gazelor la 68 lei/MWh, prin OUG 114/2018, nu respecta cerintele directivei europene privind gazele naturale si, prin urmare, incalca legislatia UE, este concluzia la care a ajuns Comisia Europeana dupa ce a examinat actul normativ si informatiile furnizate de autoritatile romane. Astfel, pe 7 martie, Comisia a trimis Ministerului de Externe o scrisoare de punere in intarziere, acesta fiind primul pas in procedura de infringement. Comisia se teme ca piata va fi denaturata pe termen mediu si lung, iar dezavantajele pentru consumatori vor depasi cu mult presupusele avantaje pe termen scurt pentru furnizorii si clientii din Romania, se arata in documentul analizat de HotNews. ro.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Licitatie pentru prima strada smart din Romania. Lucrarile se vor face cu bani europeni

Primaria Cluj-Napoca a lansat licitatia pentru serviciile de proiectare si executie a strazii Molnar Piuariu, care ar urma sa devina, peste aproximativ un an - un an si jumatate, prima artera smart din Romania. Lucrarile vor fi finantate din fonduri europene.

Firmele IT din Romania lanseaza un nou program de burse pentru profesori

Industria tech din Romania lanseaza o noua editie a programului de Burse destinat stimularii abilitatilor de predare ale cadrelor didactice tinere, incurajarii studierii tehnologiilor emergente, precum si recunoasterii metodelor inovative de predare. Profesorii castigatori vor primi cate o bursa in valoare de 5. 000 euro.

DISTRIBUITOR: Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a urcat la 14 milioane de unitati

Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a crescut anul trecut cu circa 40%, fata de anul anterior, la 14 milioane de unitati, in conditiile in care fiecare telefon nou cumparat genereaza achizitia, in medie, a trei accesorii.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

Descoperiti. Cele mai puternice filierele straine din Romania

Andreea Sava a vorbilt la emisiunea Descoperiti despre cele mai puternice filiere straine din Romania. Disperata ca va ajunge la inchisoare, Elena Udrea nu a facut decat sa descrie mecanismul de.

(P) Impreuna de 25 de ani! Alpha Bank, prima banca straina care intra pe piata din Romania

In 1994, Alpha Bank era prima banca straina care intra pe piata din Romania. Dezvoltarea bancii a fost una treptata, prin investirea sistematica a resurselor si crestere organica, in cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezenta constanta in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )