Libnet.ro
UNICEF

11:45

Plangere pe numele presedintelui Klaus Iohannis si al sotiei acestuia, declinata de DNA la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Plangere pe numele presedintelui Klaus Iohannis si al sotiei acestuia, declinata de DNA la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

O plangere penala depusa la DNA impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sotiei sale, in legatura cu modul in care familia prezidentiala ar fi intrat in posesia a doua imobile, a fost transmisa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Plangere penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis si a sotiei sale: DNA a declinat-o catre Parchetul Alba

O plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei sale Carmen Iohannis si a notarul Radu Bucsa a fost depusa de catre reprezentantii Luju. ro la DNA. Procurorii anticoruptie, insa, au.

CCR a respins sesizarile presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a respins astazi sesizarile presedintelui Klaus Iohannis privind Legea prin care Monitorul Oficial trece in subordinea Camerei Deputatilor si modificarea Legii de organizare a CSM.

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro .

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Tudorel Toader: Ce spune Klaus Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti, in legatura cu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind decizia CCR ce vizeaza revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca ceea ce spune seful statului n.

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta.

Klaus Iohannis a primit la Munchen premiul Franz Josef Strauss

Premiul Franz Josef Strauss 2018 a fost decernat sambata, la Munchen, presedintelui Klaus Iohannis, de catre Fundatia germana Hanns Seidel. Ceremonia de acordare a premiului a avut loc la Palatul Regal din.

Klaus Iohannis a primit la Munchen premiulFranz Josef Strauss 2018

Premiul Franz Josef Strauss 2018 a fost decernat sambata, la Munchen, presedintelui Klaus Iohannis, de catre Fundatia germana Hanns Seidel, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis a primit la Munchen Premiul Franz Josef Strauss - 2018

Premiul Franz Josef Strauss - 2018 a fost decernat sambata la Munchen presedintelui Klaus Iohannis de catre Fundatia germana Hanns Seidel, transmite Agerpres.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in urma sesizarii redactiei Lumea Justitiei pentru cei 320. 000 euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )