Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lovitura pentru PRO TV! Dupa Neti Sandu, inca o vedeta s-a infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru PRO TV! Dupa Neti Sandu, inca o vedeta s-a infectat cu coronavirus

Prezentatoarea stirilor matinale de la Pro TV, Andreea Marinescu, a declarat, pentru colegii de trust, ca este infectata cu coronavirus. continuă pe Antena3

Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte stirista trustului dupa ce a luat virusul

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la postul de televiziune PRO TV s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Andreea Marinescu, in varsta de 38 de ani. Covid-19 la PRO TV, din nou. Andreea Marinescu a luat virusul Astfel ca prezentatoarea Stirilor PRO TV de dimineata a declarat .

Stirista PRO TV Andreea Marinescu are COVID-19. Care este starea ei de sanatate

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la PRO TV s-a infectat cu SARS-CoV-2. Este vorba de Andreea Marinescu 38 de ani).

Ce transmite Pro TV pe 1 decembrie

Ziua de 1 Decembrie reprezinta dubla aniversare pentru Pro TV. Este Ziua Nationala a Romaniei, dar si aniversarea de 25 de ani a postului de televiziune. Iata cu ce vom urmari la Pro TV pe 1 decembrie! .

inca o vedeta Pro Tv, infectata cu COVID-19. Andreea Marinescu este in izolare la domiciliu si se simte bine

Inca o vedeta din trustul Pro Tv s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre prezentatoarea stirilor matinale,Andreea Marinescu, colega de pupitru cu Mihai Dedu si Cosmin Stan. Andreea Marinescu se.

Cine este Cristina Joia, frumoasa vedeta PRO TV desfigurata intr-un magazin

Cristina Joia este designer de interior si a devenit cunoscuta si indragita in urma emisiunii Visuri la cheie. Ea face parte din echipa condusa de Dragos Bucur la PRO TV. Artista si-a dorit sa se implice in acest proiect pentru a ajuta oamenii incercati de viata si care isi doresc o schimbare in viata. Ea .

Lovitura pentru Milan. Ibrahimovic s-a accidentat si ar putea absenta o perioada importanta

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a marcat doua goluri pentru AC Milan in victoria de la Napoli 3-1), dar a parasit terenul accidentat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )