Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lovitura pentru PSD! Fost baron CONDAMNAT definitiv

B1 B1,
Lovitura pentru PSD! Fost baron CONDAMNAT definitiv

O noua lovitura de imagine pentru PSD. Fostul senator Victor Mocanu a fost condamnat definitiv, vineri, de ICCJ la trei ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Acesta a fost acuzat de. continuă pe B1

Victor Mocanu, fost senator PSD si sef al CJ Buzau, condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Victor Mocanu, fost senator PSD si presedinte al Consiliului Judetean Buzau, a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in legatura cu fraudarea unor contracte de achizitie aparatura medicala pentru Maternitatea Spitalului Judetean Buzau, transmite Agerpres.

Ion Cristoiu: Mesajul pentru PSD a fost simplu. Cine va face ca Liviu Dragnea, ca el va sfarsi

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat ca episodul luarii cu duba a lui Liviu Dragnea este un semnal clar pentru toata lumea ca suveranitatea, statul paraleldevin subiecte inchise pentru PSD. in cazul lui.

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi a fost condamnat definitiv la un an cu suspendare, pentru instigare la fals intelectual

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, Sorin Bocancea, a fost condamnat definitiv la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, pentru instigare la fals intelectual.

Lovitura pentru cei care au masini diesel. Ce masuri vor lua statele UE pentru a combate poluarea

Cei care au masini diesel ar putea sa primeasca o noua lovitura din partea autoritatilor. Motivul este, evident, poluarea excesiva din marile orase, asa ca Uniunea Europeana va lua noi masuri pentru a o combate. Lovitura pentru cei cu masini diesel, dar in beneficiul lor in toata aceasta batalie cu poluarea, un inamic pe care .

Fostul senator Victor Mocanu, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni inchisoare

Victor Mocanu, fost senator PSD si presedinte al Consiliului Judetean Buzau, a fost condamnat defini.

Lider ALDE, amenintare pentru PSD

Vicepresedintele ALDE, Ioan Tintean, care conduce filiala judeteana Bistrita-Nasaud, a declarat, joi, ca trebuie semnate protocoale de colaborare cu PSD in fiecare judet pana in luna septembrie, in caz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )