Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

B1 B1,
SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la. continuă pe B1

Simona Halep, campioana: la ce scor a castigat finala de la Roland Garros

Simona Halep a depasit ghinionul de la Roland Garros. Dupa finalele pierdute in 2014 si 2017, Halep a cucerit trofeul anul acesta. Simona a dat multe emotii fanilor care au venit in numar mare la Paris pentru a o sustine. Meciul a debutat intr-un oarecare dezavantaj pentru Halep. Sloane Stephens lansa numai lovituri puternice, carora [].

FOTO Acum zece ani si o zi, Simona Halep devenea campioana la Roland Garros, in turneul junioarelor. Ce declara sportiva noastra in 2008

8 iunie 2008 este data la care Simona Halep a castigat primul trofeu important din cariera ei, turneul de junioare de la Roland Garros.

Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

Simona Halep se califica in semifinale la Roland Garros. Victorie superba in fata lui Angelique Kerber

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a reusit .

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

Simona Halep, in finala Roland Garros. Ilie Nastase: Azi a facut cel mai bun meci al ei

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu.

SIMONA HALEP e in finala la ROLAND GARROS. Victorie fabuloasa obtinuta de romanca

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Meciul, pe Suzanne Lenglen ONLINE VIDEO STREAM

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Simona Halep este vazuta drept principala favorita la cucerirea trofeuluide la Roland garros din acest an. Simona Halepeste intr-o forma absolut.

Prima reactie a Simonei Halep dupa castigarea Roland Garros: Am simtit ca nu mai pot respira

Simona Halep a impartasit la cald primele impresii dupa castigarea finalei de la Roland Garros in fata americancei Sloane Stephens.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )