Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nike, mesaj emotionant pentru Simona Halep: increderea in sine ii face si pe altii sa creada (FOTO)

B1 B1,
Nike, mesaj emotionant pentru Simona Halep: increderea in sine ii face si pe altii sa creada (FOTO)

Producatorul de echipament sportiv Nike i-a transmis un mesaj emotionant Simonei Halep dupa ce a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera sambata la Roland Garros. increderea in sine ii. continuă pe B1

Surpriza uriasa pentru SIMONA HALEP, in drumul spre MAREA FINALA! in tribunele de la Roland Garros se aflau... (FOTO)

Numarul unu monidial in tenisul femin, Simona Halep, a fost sustinuta de liderii generatiei de aur ai nationalei de fotbal in semifinala spectaculoasa de la Roland Garros, disputata impotriva lui Garbine.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Sloane Stephens, zmbetul si marele pericol pentru Simona Halep

Finala, turneul si satisfactia. Ma intorc zambind de la sala principala de conferinte, acolo unde am urmarit-o in direct pe Sloane Stephens. Am dorit sa ii iau un pic pulsul, sa vad, cum se spune pe la noi, in ce ape se scalda. Trebuie sa urc pana la etajul doi, acolo unde mi-a fost casa pret de doua saptamani. Mai mult ca niciodata in toata aceasta perioada, pe holuri redescopar un poster imens care imi da fiori: Jelena impreuna cu trofeul, ipostaza imortalizata cu doar un an in urma.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Simonei Halep un mesaj de felicitare pentru victoria din finala de la Roland Garros.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

Simona Halep in culmea fericirii. Asa arata noua regina a tenisului mondial (video)

Bucurie nemarginita pentru Simona Halep dupa ce a castigat, sambata, primul ei trofeu de Mare Slem din a patra incercare.

VIDEO Simona Halep, campioana la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens) - Primul titlu de Grand Slam, vis ndeplinit

A treia finala de la Roland Garros a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra reusind sa triumfe pentru prima data in cariera la un turneu de Grand Slam. Se actualizeaza.

Lovitura financiara pentru Simona Halep: cati bani ii aduce trofeul de la Paris

Odata cu primul trofeu de Grand Slam al carierei, curg si banii in contul Simonei Halep. Ea urca pe locul opt in clasamentul all-time al castigurilor.

Nadia Comaneci, mesaj emotionant dupa victoria Simonei Halep:Aveam o presimtire, venise randul ei

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat ca s-a hotarat sa se deplaseze la Paris pentru a o sustine pe Simona Halep la finala de la Roland Garros dupa ce a vazut-o pe romanca in semifinala cu Garbine.

Simona Halep a sarbatorit castigarea trofeului alaturi de zeci de romani prezenti la Paris: Ce mesaj le-a adresat (FOTO, VIDEO)

Zeci de romani au sarbatorit alaturi de Simona Halep triumful de la Roland Garros. Ole ole, campionii au cantat acestia in timp ce Halep a ridicat trofeul deasupra capului in aplauzele tuturor. Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )