Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lovitura puternica pentru cadrele medicale ramase pe baricade in Spitalul Suceava: N-am cu ce-mi plati ratele

Adevărul Adevărul,
Lovitura puternica pentru cadrele medicale ramase pe baricade in Spitalul Suceava: N-am cu ce-mi plati ratele

Unele cadre medicale care au stat in izolare la domiciliu, in luna martie, dupa infectarea in masa de la Spitalul Judetean Suceava, nu si-au primit banii pentru concediul medical. in plus, Sindicatul Sanitas Suceava anunta ca s-a amanat si acordarea tichetelor cadou de Pasti. continuă pe Adevărul

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Targoviste ar putea raspunde in fata legii pentru ca nu au respectat regulile de distantare sociala, dupa ce marti, 14 aprilie, s-au adunat in fata unitatii sanitare pentru a se inchina la moastele Sfantului Nifon.

Cadrele medicale din Targoviste s-au imbulzit la moastele Sfantului Nifon, aduse in fata spitalului. Cate reguli ale Starii de Urgenta au fost incalcate... (FOTO, VIDEO)

Marti in jurul orelor 11:00, racla cu moastele Sfantului Ierarh Nifon a fost scoasa in procesiune in municipiul Targoviste pentru a aduce izbavirea de pandemie. indemnam pe toti credinciosii sa prive.

COVID-19 |De ce se imbolnavesc cadrele medicale de coronavirus? Doar 13% spun ca au materiale suficiente

Absenta unor programe de preventie si control al infectiilor dedicate personalului sanitar ramane in continuare una dintre explicatiile cauzale pentru ponderea mare a salariatilor infectati SARS-CoV-2.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )