Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Adevărul Adevărul,
Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Targoviste ar putea raspunde in fata legii pentru ca nu au respectat regulile de distantare sociala, dupa ce marti, 14 aprilie, s-au adunat in fata unitatii sanitare pentru a se inchina la moastele Sfantului Nifon. continuă pe Adevărul

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

Cadrele medicale din Spitalul Judetean sunt testate pentru COVID 19: 99% dintre cei testati sunt negativi

O ampla actiune de testare a personalului medical si auxiliar din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Ap. Andrei Constanta a fost demarata saptamana trecuta si este in plina desfasurare.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Tanarul din Gorj a venit cu bratele pline de flori pentru cadrele medicale. Este modul sau de a-si arata recunostinta (FOTO)

Gesturi simple, dar care in aceste vremuri grele cantaresc enorm. Un tanar din localitatea Ticleni, judetul Gorj, a venit incarcat cu brate de flori pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

Ministrul Sanatatii ia in calcul un management militar la Spitalul Judetean Vrancea. Managerul, confirmat pozitiv, a plecat cu documentatia unitatii medicale

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat duminica dimineata ca si la Spitalul Judetean Vrancea sunt sanse foarte mari sa fie pusa o conducere militara. Nelu Tataru se va deplasa luni la Focsani, unde va fi facuta o evaluare.

Un medic militar detasat la Spitalul Judetean Suceava, infectat cu coronavirus

Un medic militar detasat de la Cluj la Spitalul Judetean Suceava a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, anunta stirisuceava. net. Informatia a fost confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a precizat ca este vorba despre un medic anestezist, care a intrat in contact cu alte patru cadre medicale, testate negativ la acest moment.

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )