Libnet.ro
UNICEF

12:00

Drama Caracal. DIICOT ia in calcul ca Dinca sa fi avut complici

Antena3 Antena3,
Drama Caracal. DIICOT ia in calcul ca Dinca sa fi avut complici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat, marti, dupa ce s-a intalnit cu procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, ca anchetatorii verifica toate pistele in cazul crimelor de la Caracal si nu se. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre.

Cazul Caracal. DIICOT continua perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca; Au fost audiati mai multi martori

Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca de la Caracal vor continua in perioada urmatoare, a anuntat, sambata, Biroul Informare si Relatii Publice al DIICOT. Conform aceleiasi surse, procurorii au.

Drama Caracal. Familia Alexandrei Macesanu a strans o echipa de investigatori independenti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat ca familia Alexandreia reusit sa stranga o echipa de investigatori independenti, formata din fosti oameni din Politie, Parchete si Servicii Secrete,.

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )