Libnet.ro
UNICEF

05:15

Luat la bataie, pentru ca a iesit ilegal din carantina: ce a patit un barbat din Valcea

Playtech Playtech,
Luat la bataie, pentru ca a iesit ilegal din carantina: ce a patit un barbat din Valcea

Numarul romanilor aflati in carantina pentru ca ar putea fi posibili purtatori de coronavirus este foarte mare. Cu toate acestea, multi opteaza sa ignore regulile carantinei. Romanii care au venit dintr-o regiune cu foarte multe cazuri de coronavirus, precum Italia, China, Coreea de Sud sau Iran, trebuie sa intre imediat in carantina, pentru a preveni . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea .

Concediu pentru a sta in carantina! Cine poate beneficia de el si cati bani va primi de la stat

In contextul unei pandemii generate de noul coronavirus, romanii trebuie sa fie informati cu privire la drepturile pe care acestia le au, atata timp cat sunt asigurati medical si prezinta stari de raceala sau gripa. Desi mai multe companii le-au permis angajatilor sa lucreze de acasa sau au intrerupt activitatea, exista si domenii in care .

O italianca isi striga durerea din carantina, dupa ce tatal ei a murit de coronavirus: Am suferit singuri, ca niste caini! Nimeni nu e la adapost!

O femeie din Italia care si-a pierdut tatal, dupa ce a murit de coronavirus, isi striga durerea intr-un mesaj video care s-a viralizat in ultimele ore.

VALENTIN IONESCU: ASF a luat masuri pentru o abordare convergenta in vederea mentinerii unei evolutii ordonate pe pietele financiare nonbancare

Autoritatea de Supraveghere Financiara monitorizeaza atent evolutiile pe piata de capital, piata asigurarilor si piata pensiilor private din Romania, in contextul generat de efectele epidemiei Covid-19, informeaza un comunicat remis Redactiei.

VALENTIN IONESCU: ASF a luat masuri pentru pentru o abordare convergenta in utilizarea prerogativelor legale in vederea mentinerii unei evolutii ordonate pe pietele financiare nonbancare

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat: Stabilitatea pietelor si protectia consumatorilor din pietele financiare nebancare sunt vizate in primul rand de masurile adoptate de catre ASF.

Sedinta la Primaria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului

Primaria Capitalei a convocat, miercuri, o sedinta a Consiliului General pentru a face modificarile necesare la buget in vederea achizitionarii de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare pentru spitale, Ambulanta, DSP si IGSU.

Celula de criza pentru sprijinirea operatorilor din turism: in Bucuresti se inregistreaza o scadere de aproximativ 30% in gradul de ocupare

Masuri luate la nivelul Ministerului Economiei pentru a combate efectele negative pe care epidemia de coronavirus o are asupra operatorilor din turism. A fost cosnstituita o celula de criza care va lua masuri.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

Huawei construieste o fundatie solida pentru Lumea Inteligenta din 2030

Huawei a sustinut Conferinta globala de transformare digitala industriala, prin streaming, in direct, conectand oaspeti din intreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Elvetia, SUA, Germania si Italia, cu tema Salut, lume inteligenta.

Huawei anunta constructia unei fundatii solide pentru Lumea Inteligenta din 2030

Huawei a sustinut Conferinta globala de transformare digitala industriala, prin streaming, in direct, conectand oaspeti din intreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Elvetia, SUA, Germania si Italia, cu tema Salut, lume inteligenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )