Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lucian Anghel: Romania are cel mai redus nivel de educatie financiara din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucian Anghel: Romania are cel mai redus nivel de educatie financiara din UE

Tara noastra are cel mai redus nivel de educatie financiara din Uniunea Europeana, a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel, intr-o conferinta organizata ieri. continuă pe Ziarul Bursa

LEUL SE PRABUSESTE! Moneda nationala, la cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Moneda nationala si-a continuat miercuri deprecierea in raport cu euro. Cursul mentionat de Banca Nationala a Romaniei arata o cotatie pe care nu a mai atins-o de aproape patru ani. Euro a crescut .

LEUL isi revine usor in raport cu EURO, dupa ce miercuri a inregistrat cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Leul si-a revenit timid fata de moneda europeana. Dupa ce miercuri leul a atins minimul ultimilor 4 ani, joi, Euro s-a depreciat fata de moneda nationala cu 0,56 bani, pana la 4,5456 lei. De.

XTB Romania va invita la cel mai complex eveniment de trading din Romania: Perspective investitionale in 2017 si Live Trading

Aveti experienta in tranzactionare sau sunteti incepatori in acest domeniu? XTB Romania va invita sa participati la cel mai complex eveniment de trading din tara - Perspective investitionale in 2017 si Live Trading. inscrieti-va gratuit pe https://www. xtb. com/rowww. xtb. ro. in cadrul conferintelor ce se desfasoara pe 15 martie, la Cluj, Hotel Opera Plaza, incepand cu ora 15:30 si in Bucuresti, pe 17 martie, la Institutul Bancar Roman, incepand cu 15:30, cei mai cunoscuti analisti ai grupului XTB vor dezvalui oportunitatile si provocarile din pietele financiare in 2017.

XTB Romania va invita la cel mai complex eveniment de trading din Romania: Perspective investitionale in 2017 si Live Trading

Aveti experienta in tranzactionare sau sunteti incepatori in acest domeniu? XTB Romania va invita sa participati la cel mai complex eveniment de trading din tara - Perspective investitionale in 2017 si Live Trading.

Lucian Anghel (BVB): Multi romani cer sfaturi legate de investitii de la cine nu trebuie

Presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel, a declarat joi ca este posibil ca romanii sa ceara un sfat privind investitiile de la cine nu trebuie, avand in vedere ca peste jumatate dintre femei si aproape 39% dintre barbati cer un sfat investitional de la prieteni sau familie.

Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber are loc la Campia Turzii!

Asociatia Culturala Est European Alternativ ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucatari din Romania, reprezentata la Campia Turzii de chef Dragos Padurariu, organizeaza impreuna cu alti colegi chefi de renume din tara, un eveniment caritabil de exceptie.

Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

Compania Alison Hayes, cel mai mare producator de textile din Romania dupa cum arata si cifra de afaceri din 2015, a decis inchiderea fabricii din Urziceni unde lucreaza in prezent.

Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil: Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca. Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Cel mai longeviv director de muzeu iese la pensie. Marian Neagu a condus institutia de pe malul Borcei 4 decenii

Cel mai longeviv director de muzeu din Romania iese la pensie. Cu o cariera neintrerupta de aproape 40 de ani la conducerea institutiei din Calarasi, Marian Neagu a solicitat Consiliului Judetean incheierea activitatii din cauza unor probleme de sanatate, inainte de incheierea mandatului cu 4 luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )