Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai longeviv director de muzeu iese la pensie. Marian Neagu a condus institutia de pe malul Borcei 4 decenii

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv director de muzeu iese la pensie. Marian Neagu a condus institutia de pe malul Borcei 4 decenii

Cel mai longeviv director de muzeu din Romania iese la pensie. Cu o cariera neintrerupta de aproape 40 de ani la conducerea institutiei din Calarasi, Marian Neagu a solicitat Consiliului Judetean incheierea activitatii din cauza unor probleme de sanatate, inainte de incheierea mandatului cu 4 luni. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase: Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun din toate timpurile

La inceputul anului, Roger Federer a castigat Australian Open, rezultat in urma caruia a ajuns la 18 turnee de Grand Slam cucerite record absolut in tenis). Primul numar 1 din istoria ATP, Ilie Nastase, a vorbit despre un subiect foarte delicat in lumea sportului alb - cine este cel mai bun din istorie? Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun, a precizat cel supranumit Nasty.

Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

Compania Alison Hayes, cel mai mare producator de textile din Romania dupa cum arata si cifra de afaceri din 2015, a decis inchiderea fabricii din Urziceni unde lucreaza in prezent.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

Cardio sau greutati la sala? Cum slabesti in cel mai eficient eficient?

Cercetatorii spun ca in fiecare minut in care faci cardio arzi calorii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la exercitiile de forta. Pentru a avea o forma ideala este ideala combinarea celor doua tipuri de efort fizic.

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr.

Cronica de carte: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Dupa incaperi ferecate, Aerul pe care il respiri si Pofta de ciocolata, scriitoarea catalana Care Santos revine la Editura Humanitas Fiction cu o carte scrisa la patru maini, impreuna cu Francesc Miralles: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici.

Scriitoarea catalana Care Santos vine la Bucuresti: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Autoarea romanului Cel mai frumos loc din lume e chiar aici .

Industria de gambling in 2016 - cel mai dificil an dupa criza din 2009

Oficiul National pentru Jocurile de Noroc ONJN) a informat organizatorii de jocuri de noroc de tip slot-machine ca au obligatia sa asigure interconectarea tuturor mijloacelor de joc prin protocolul de comunicare serial la sistemul informatic unic la nivelul organizatorului si conectarea acestuia la terminalul situat la ONJN sau in locatia indicata de acesta, in termen de maximum 12 luni de la data intrarii in vigoare a HG nr. 111/2016, termen ce s-a considerat implinit la data de 25. Sistemul informatic centralizator va contine, va raporta si va permite accesul la informatii privind: totalul taxelor de participare colectate zilnic, totalul premiilor acordate zilnic, precum si evidenta terminalelor interconectate in sistem numarul acestora si adresa la care sunt exploatate fiecare). Domnul Marius Stoi, director general DGL PRO, a avut amabilitatea sa ne povesteasca intr-un interviu des and 172;pre acest subiect.

Imaginile pe care Shakira le-a vrea STERSE DEFINITIV: Cel mai CUMPLIT secret al artistei a iesit la iveala (VIDEO)

Shakira este cunoscuta in toata lumea, dar putini stiu ca focoasa cantareata de origine columbiana a debutat mai intai in actorie. in anii '90, Shakira arata total.

Parlamentarul olandez extremist Geert Wilders: UE este cel mai rau lucru din toate timpurile, la fel ca vechiul imperiu comunist

In Olanda, in mai putin de zece zile se vor organiza alegerile parlamentare, care ar putea schimba regulile jocului in Uniunea Europeana. Partidul cotat cu sanse reale la castigarea scrutinului este formatiunea condusa de extremistul Geert Wilders, potrivit Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )