Libnet.ro
UNICEF

07:46

LEUL SE PRABUSESTE! Moneda nationala, la cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

B1 B1,
LEUL SE PRABUSESTE! Moneda nationala, la cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Moneda nationala si-a continuat miercuri deprecierea in raport cu euro. Cursul mentionat de Banca Nationala a Romaniei arata o cotatie pe care nu a mai atins-o de aproape patru ani. Euro a crescut . continuă pe B1

increderea investitorilor in zona euro se afla la cel mai inalt nivel din aproape zece ani

Luna martie a adus o crestere peste asteptari a increderii investitorilor in economia zonei euro, atingand cel mai inalt nivel din aproape zece ani, anunta Reuters. Aceasta schimbare in sentimentul general al pietelor semnaleaza o disipare a fricilor cu privire la riscurile politice care pot degrada statutul Europei.

Ilie Nastase: Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun din toate timpurile

La inceputul anului, Roger Federer a castigat Australian Open, rezultat in urma caruia a ajuns la 18 turnee de Grand Slam cucerite record absolut in tenis). Primul numar 1 din istoria ATP, Ilie Nastase, a vorbit despre un subiect foarte delicat in lumea sportului alb - cine este cel mai bun din istorie? Nu este corect fata de Rod Laver sau Pete Sampras sa se spuna ca Roger Federer e cel mai bun, a precizat cel supranumit Nasty.

imi doresc cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba bani de salarii

Fostul premier Victor Ponta a afirmat miercuri, la Parlament, ca isi doreste cel mai tare ca Guvernul Grindeanu sa aiba succes economic si sa detina banii necesari pentru salarii, dar deocamdata este speriat ca nu o sa fie atat de usor.

Cel mai longeviv director de muzeu iese la pensie. Marian Neagu a condus institutia de pe malul Borcei 4 decenii

Cel mai longeviv director de muzeu din Romania iese la pensie. Cu o cariera neintrerupta de aproape 40 de ani la conducerea institutiei din Calarasi, Marian Neagu a solicitat Consiliului Judetean incheierea activitatii din cauza unor probleme de sanatate, inainte de incheierea mandatului cu 4 luni.

Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

Compania Alison Hayes, cel mai mare producator de textile din Romania dupa cum arata si cifra de afaceri din 2015, a decis inchiderea fabricii din Urziceni unde lucreaza in prezent.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

Cardio sau greutati la sala? Cum slabesti in cel mai eficient eficient?

Cercetatorii spun ca in fiecare minut in care faci cardio arzi calorii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la exercitiile de forta. Pentru a avea o forma ideala este ideala combinarea celor doua tipuri de efort fizic.

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr.

Cronica de carte: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Dupa incaperi ferecate, Aerul pe care il respiri si Pofta de ciocolata, scriitoarea catalana Care Santos revine la Editura Humanitas Fiction cu o carte scrisa la patru maini, impreuna cu Francesc Miralles: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici.

Scriitoarea catalana Care Santos vine la Bucuresti: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Autoarea romanului Cel mai frumos loc din lume e chiar aici .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )