Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lucian Bode: PNL a castigat alegerile in judetul Salaj dupa 16 ani. E un moment istoric Infrastructura va fi coloana vertebrala pe care se va ridica economia Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bode: PNL a castigat alegerile in judetul Salaj dupa 16 ani. E un moment istoric Infrastructura va fi coloana vertebrala pe care se va ridica economia Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca liberalii au castigat judetul Salaj dupa 16 ani in care acesta a fost condus de PSD si lasat in coada tuturor. continuă pe B1

Cine a castigat alegerile in judetul supranumit Lombardia Romaniei si care a fost prezenta la vot

Desi blamat de opinia publica pentru modul in care a gestionat efectele pandemiei de COVID-19 in judetul Suceava, liberalul Gheorghe Flutur a castigat al doilea mandat consecutiv la presedintia Consiliului Judetean Suceava. Primaria Suceava a fost castigata, pentru a V-a oara, de primarul liberal Ion Lungu.

Alegeri locale 2020. UPDATECine a castigat alegerile din judetul Gorj

Primele estimari ale alegerilor locale din anul 2020 arata ca primariile celor doua municipii din judetul Gorj au fost castigate de catre candidatii PNL, care sunt si primarii in functie.

ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Deveselu, a castigat alegerile locale, desi acesta a decedat acum 10 zile.

Ce partid a castigat alegerile. Scorurile PNL vs. PSD vs. USR-PLUS

Dupa inchiderea sectiilor de votare, pe masura ce au devenit disponibile, rezultatele de la alegerile locale din 2020, au venit cu unele surprize. Care sunt scorurile dintre partide si ce partid a castigat alegerile? Scorurile: PNL vs. PSD vs. Partidul castigator Printre surprizele pe care ni le-au adus rezultatele alegerilor locale din data de .

Lucian Bode: Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea in bine

Ministrul Transporturilor Lucian Bode s-a prezentat, duminica dimineata, la urne pentru a vota. Acesta a declarat ca este o datorie pentru toti romanii ca astazi sa-i aleaga pe cei care le vor gestiona.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Candidatii Partidului Social Democrat au castigat alegerile locale pentru functia de primar in toate orasele judetului Teleorman, potrivit numaratorii partiale.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )