Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban: 330 de kilometri din cei 479 de kilometri din gazoductul BRUA sunt deja finalizati

B1 B1,
Ludovic Orban: 330 de kilometri din cei 479 de kilometri din gazoductul BRUA sunt deja finalizati

Premierul desemnat Ludovic Orban a fost prezentla inaugurarea statiei de comprimare gaze de la Podisor. Liderul PNL a vorbit despre importanta constructieiconductei BRUA, un proiect de interes. continuă pe B1

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria: Am incredere ca vom avea majoritate luni in plen

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din Parlament. Pentru ca votul comisiilor este consultativ,.

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

LUDOVIC ORBAN: Daca ar fi avut loc Brexitul, guvernele PSD ar fi lasat cetatenii britanici in aer

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

LUDOVIC ORBAN: O parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca o parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii, mentionand ca intentia este de evaluare, acolo unde e posibil, a competentelor celor care ocupa functii de conducere sau de executie, precum si de organizare de concursuri transparente, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL a sustinut intotdeauna pensiile pentru militari, chiar daca sustinem principiul contributivitatii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a subliniat, marti, ca PNL a sustinut intotdeauna pensiile de serviciu pentru cadrele militare, chiar daca se pronunta pentru principiul contributivitatii.

Premiera in Parlament. Ce a facut Ludovic Orban la prima audiere a ministrilor cabinetului sau

Prima audiere a ministilor cabinetului Orban a adus si o premiera in Parlament. Ludovic Orban, care l-a insotit pe ministrul desemnat pentru Fonduri Europene, a cerut sa raspunda el insusi la una dintre.

Ludovic Orban: Preluam tara intr-un moment extrem de dificil. Dezastrul este mult mai mare decat pare

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, vineri, la Pitesti, ca liberalii preiau tara intr-un moment extrem de dificil, deficitul bugetar la noua luni fiind deja de 2,6%, iar multe plati nu au fost facute. Dezastrul este mult mai mare decat pare la prima vedere, a mai spus el, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )