Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria: Am incredere ca vom avea majoritate luni in plen

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria: Am incredere ca vom avea majoritate luni in plen

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din Parlament. Pentru ca votul comisiilor este consultativ,. continuă pe Antena3

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

Ludovic Orban dezvaluie ce i-a pus sa faca pe viitorii ministri: Le-am spus sa se duca la ministere si sa afle situatia concreta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este sigur pe ministri care ar urma sa compuna Guvernul, daca acesta va fi investit. Orban a declarat ca toti sunt pregatiti pentru audierile din comisiile parlamentare,.

Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ministrii propusi sunt pregatiti de audierile din comisiile parlamentare, mentionand ca le-a solicitat acestora sa se duca la ministere pentru a solicita.

Ludovic Orban nu ii va retrage pe candidatii care au primit aviz negativ

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Sunt extrem de multumit de prestatia candidatilor si trebuie sa aduc aminte ca nu a mai existat de mult un asemenea proces de audiere a candidatilor; mergem mai departe, suntem o echipa performanta care este hotarata sa guverneze pentru romani.

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce.

Radu Tudor: Pe ce se bazeaza Ludovic Orban?

Radu Tudor remarca, pe blog, gestul inedit al premierului desemnat Ludovic Orban de a-i insoti pe ministrii propusi la audieri, in Parlament, aratand ca, desi nu este nevoit, el se ofera sa initieze un.

Ludovic Orban, despe comisarul european: Avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in.

Ludovic Orban, dupa finalul audierilor din Parlament: PSD a distrus imaginea ministerelor, astfel ca nu mai are nicio legitimitate sa judece propunerile PNL

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat pentru formarea viitorului Guvern, a afirmat, miercuri seara, dupa a doua runda de audieri, ca ministrii guvernarilor PSD au distrus imaginea ministerelor si s-.

Ludovic Orban, multumit de prestatia ministrilor propusi: Mergem mai departe

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, s-a declarat extrem de multumit de prestatia pe care ministrii propusi in Cabinetul sau au avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului si a.

Ludovic Orban: Daca PNL va avea o majoritate parlamentara, Fondul de Dezvoltare si Investitii nu va mai exista

Ludovic Orban a subliniat, miercuri, ca Fondul de Dezvoltare si Investitii nu va mai exista daca guvernarea PNL va avea o majoritate parlamentara, potrivit Agerpres. Atata timp cat exista un Program.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )