Libnet.ro
UNICEF

20:30

LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Noroc ca s-a amanat Brexitul. Guvernele PSD ar fi lasat toti cetatenii britanici in aer

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii. Orban a apreciat, in acest context, ca este un semnal extrem de prost pentru companiile care ar fi interesate sa isi relocheze afacerile in Romania.

LUDOVIC ORBAN: Daca ar fi avut loc Brexitul, guvernele PSD ar fi lasat cetatenii britanici in aer

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

Ludovic Orban, dupa finalul audierilor din Parlament: PSD a distrus imaginea ministerelor, astfel ca nu mai are nicio legitimitate sa judece propunerile PNL

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat pentru formarea viitorului Guvern, a afirmat, miercuri seara, dupa a doua runda de audieri, ca ministrii guvernarilor PSD au distrus imaginea ministerelor si s-.

Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu va retrage ministrii propusi care au primit aviz negativ in cadrul audierilor din comisiile parlamentare deoarece nu accepta evaluarea pe care o fac parlamentari PSD precum Lia Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera.

Ludovic Orban: Acesti parlamentari au investit peste 80 de ministri, dintre care multi analfabeti functionali

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, i-a criticat, miercuri pe parlamentarii PSD care au dat aviz negativ in comisiile de specialitate pentru 3 ministri propusi, el aratand ca in alte cazuri senatorii si deputatii au acceptat si ministri analfabeti functionali.

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Ludovic Orban: intotdeauna mi-am castigat banii din relatii cu firme private. Am un salariu decent si rezonabil

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private si ca salariul sau, confidential, este decent si rezonabil. Orban a fost atacat frecvent pe tema surselor sale de venit si acuzat ca ar fi angajat cu jumatate de norma la o firma privata din Mures abonata la contracte cu statul.

LUDOVIC ORBAN: O parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca o parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii, mentionand ca intentia este de evaluare, acolo unde e posibil, a competentelor celor care ocupa functii de conducere sau de executie, precum si de organizare de concursuri transparente, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )