Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban: Am adoptat foarte multe masuri pentru HoReCa. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta pandemie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Am adoptat foarte multe masuri pentru HoReCa. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta pandemie (VIDEO)

Guvernul a adoptat foarte multe masuri pentru sectorul HoReCa, a subliniat premierul Ludovic Orban, miercuri, cand a primit o intrebare in acest sens. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta. continuă pe B1

Ludovic Orban: Bilantul COVID creste in toata Europa. Avem echipamente, dar personal ATI insuficient CCR a calcat democratia in picioare PSD vrea sa aduca tara in faliment Vrem alegeri pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica seara, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus si noi masuri ce ar putea fi impuse pentru a limita raspandirea bolii, despre situatia economica a.

Ludovic Orban: Scolile se vor inchide in Bucuresti

Ludovic Orban a declarat duminica, in contextul depasirii in Bucuresti a ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, ca scolile se vor inchide, probabil de marti, iar cursurile se vor desfasura exclusiv online. Premierul a subliniat ca trebuie parcursi pasii procedurali, iar noile masuri vor fi anuntate de Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta.

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

Ludovic Orban: Am depus candidaturile de dimineata ca sa aratam ca suntem pusi pe munca

Premierul Ludovic Orban si echipa de candidati PNL pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare au depus miercuri dimineata lista cu candidati. Premierul nu a scapat de tirul jurnalistilor pe temele fierbinti ale zilei, nici nu a ratat ocazia de a face mai multe promisiuni electorale.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

Ludovic Orban, lovitura dura pentru bucuresteni. Masca devine obligatorie pe toate strazile din Capitala. De cand intra in vigoare noile restrictii

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a comunicat cele mai noi restrictii care se vor impune incepand de astazi, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, de la ora 15:00. Premierul Romaniei a facut anuntul care va intrista milioane de bucuresteni, cu privire la purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile .

LUDOVIC ORBAN: Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19 si arata ca acest sistem dispune de suficient echipament pentru tratarea mai multor bolnavi, insa problema este legata de asigurarea cadrelor medicale.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )