Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si Mohammad Shtayyeh

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si Mohammad Shtayyeh

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si omologul palestinian Mohammad Shtayyeh

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne, scrie news. ro. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale. Premierul Ludovic Orban va avea convorbiri oficiale cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, urmata de semnarea Protocolului de modificare a Conventiei dintre cele dou guverne pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnata la Ierusalim, la 15 iunie 1997, anunta Executivul intr-un comunicat de presa.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel.

Ludovic Orban, vizita oficiala in Israel si Palestina. Se va intalni cu Netanyahu si cu omologul palestinian

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale.

Premierul Ludovic Orabn, in vizita oficiala in Israel si Palestina

In perioada 3-4 noiembrie 2020, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina. Prim-ministrul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, potrivit unei informari a Guvernului.

Vizita premierului in Israel si Palestina: Ludovic Orban se va intalni cu Benjamin Netanyahu si cu Mohammad Shtayyeh

Premierul Ludovic Orban va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina, in perioada 3-4 noiembrie 2020. Premierul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, informeaza Guvernul.

Ludovic Orban se afla in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si omologul sau

Primul ministru, Ludovic Orban, efectueaza zilele acestea o vizita oficiala in statul Israel si in Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna.

Premierul Ludovic Orban efectueaza o vizita in Statul Israel si in Palestina

Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua azi si maine o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina, context in care va avea convorbiri oficiale cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu si o intrevedere cu omologul palestinian, Mohammad Shtayyeh, conform Agerpres.

Ludovic Orban, declaratii comune alaturi de Benjamin Netanyahu: Interesul reciproc al Romaniei si al Statului Israel este sa extinda si sa aprofundeze dialogul comun in diferite domenii de interes (VIDEO)

Interesul reciproc al Romaniei si al Statului Israel este sa extinda si sa aprofundeze dialogul comun in diferite domenii de interes, a subliniat premierul Ludovic Orban, marti, in timpul unor declaratii.

Ludovic Orban, intalnire cu Benjamin Netanyahu Discutii despre tehnologii inovative si interesul comun pentru proiecte in domeniul energetic

Premierul Ludovic Orban si omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, au semnat marti, la Tel Aviv, Protocolul de amendare a Conventiei intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statului Israel pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit. in cadrul intalnirii dintre cei doi au fost discutate si aspecte de pe ordinea de zi a reuniunii interguvernamentale romano-israeliene, care ar urma sa aiba loc la jumatatea anului viitor.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )