Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban a ajuns la mana lui Ponta. Guvernul PNL depinde de ProRomania. Ce conditii au pus partidele de Opozitie

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban a ajuns la mana lui Ponta. Guvernul PNL depinde de ProRomania. Ce conditii au pus partidele de Opozitie

Premierul desemnat a reusit sa convinga ALDE, UDMR si USR sa voteze noul Guvern, iar cu PMP e aproape sa bata palma. insa fara voturile ProRomania noul Executiv nu poate trece de Parlament. Ludovic Orban si Vicor Ponta vor avea miercuri discutia finala. continuă pe Adevărul

inaintea negocierilor Barna-Orban, Andrei Caramitru spune ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul Dancila PSD. Cel putin pe partea de justitie

Inaintea negocierilor dintre Dan Barna si Ludovic Orban, fostul consilier al liderului USR a scris pe Facebook ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul DancilaPSD. Cel putin pe partea de justitie.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila trebuie alungat cat mai repede de la Palatul Victoria. Am incredere ca toti partenerii care au fost alaturi de noi la motiune (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernul pe care il va conduce trebuie instalat cat mai rapid la Palatul Victoria. in acest sens, liderul PNL a facut apel la partidele care au sustinut.

Ludovic Orban, pregatit in caz ca cineva ii va boicota guvernul. Strategia va functiona!

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit ce strategie va pune in aplicare, in caz ca va fi nevoit, daca cineva va dori sa ii boicoteze guvernul. Declaratia acestuia a venit in mod surprizator, adaugand ca au fost stabilite chiar mai multe strategii pentru a-i mobiliza pe parlamentari. Premierul desemnat o vede ca pe o stare de .

LUDOVIC ORBAN: Ma asteptam ca Pro Romania sa nu sustina guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca se astepta ca Pro Romania sa nu sustina noul guvern, dar ca ii este foarte greu sa inteleaga atitudinea acestui partid, care a votat motiunea de cenzura.

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Lovitura devastatoare pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule pentru noul guvern

Scenariu soc pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule arata ca guvernul sau nu va trece de votul Parlamentului. Liberalilor le mai lipsesc cateva voturi pentru a reusi investirea noului executiv. Totul depinde.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Surse. USR voteaza Guvernul PNL, dar nu renunta la anticipate. Ce au convenit Barna si Orban

Dan Barna si Ludovic Orban au ajuns la un acord pentru sustinerea noului guvern, insa USR nu renunta la declansarea alegerilor anticipate. Liderul PNL s-a angajat ca va relua discutia cu USR despre anticipate imediat dupa alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Cele doua partide au convenit ca PSD trebuie inlaturat imediat de la Putere, deci toti alesii USR vor vota Guvernul PNL. Pactul politic va fi semnat vineri.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )