Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban, pregatit in caz ca cineva ii va boicota guvernul. Strategia va functiona!

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, pregatit in caz ca cineva ii va boicota guvernul. Strategia va functiona!

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit ce strategie va pune in aplicare, in caz ca va fi nevoit, daca cineva va dori sa ii boicoteze guvernul. Declaratia acestuia a venit in mod surprizator, adaugand ca au fost stabilite chiar mai multe strategii pentru a-i mobiliza pe parlamentari. Premierul desemnat o vede ca pe o stare de . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in Parlament. Ce compromis va face Ludovic Orban pentru guvern

Ludovic Orban negociaza intens sustinerea pentru guvernul sau. Au mai ramas noua zile din termenul prevazut de Constitutie, iar partidele din opozitie nu se pot pune de acord in privinta.

Ludovic Orban, dupa esecul negocierilor cu Victor Ponta: Mie mi s-a parut ca ne-am inteles. Cred ca e necesar un acord pentru anticipate

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele ProRomania, care afirma ca obiectivul sau e sa reconstruiasca Stanga din Romania. Seful PNL a.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Ludovic Orban cere confiscarea averilor politicienilor. Este vorba despre banii care vin din surse nejustificate

Premierul desemnat Ludovic Orban a propus confiscarea averilor politicienilor romani, fiind vorba de sume ce provin din surse ce nu pot fi justificate. Acesta a anuntat ca vor fi deja impuse anumite demersuri, in acest sens, si vor puse sub lupa toate averile ce nu pot fi justificate in mod legal. Ludovic Orban cere confiscarea .

Ludovic Orban ar vrea sa desfiinteze examenul de Rezidentiat. Ce motive invoca premierul desemnat

Ludovic Orban este de parere ca examenul de Rezidentiat nu este absolut necesar, in conditiile in care cei care au terminat Facultatea de Medicina au in spate ani de studiu, dar nu pot profesa. Premierul desemnat al Romaniei anunta ca urmeaza sa verifice care este procedura in strainatate, luand in calcul inclusiv suplimentarea locurilor. Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza.

Ludovic Orban s-a decis. Cand va prezenta oficial lista noului Guvern

Premierul Ludovic Urban s-a decis! Cand va prezenta oficial lista noului Guvern? Oficialul a prezentat, miercuri seara, si cateva ministere care nu vor mai exista in noul Executiv, intre care se numara Ministerul Energiei si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni. Ludovic Orban s-a decis! Cand va prezenta oficial lista noului Guvern? Liderii PNL au avut .

Sorina Pintea, dupa ce Ludovic Orban a afirmat ca rezidentiatul nu este absolut necesar: imi este greu sa comentez Numarul de locuri se stabileste pe baza propunerilor DSP-urilor

Imi este greu sa comentez ceea ce domnul Orban a declarat, este reactia Sorinei Pintea, ministrul interimar al Sanatatii, la afirmatia de joi a premierului desemnat Ludovic Orban despre rezidentiat: Mi se pare ca aceasta forma de examinare nu este absolut necesara. Sorina Pintea a subliniat si ca numarul de locuri de la rezidentiat se stabileste pe baza propunerilor venite de la directiile de sanatate publica, dupa ce in spatiul public a fost vehiculata informatia ca Ministerul Sanatatii a redus numarul de locuri, comparativ cu anul trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )