Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, ales sef de campanie al PNL la alegerile locale si parlamentare

B1 B1,
Ludovic Orban, ales sef de campanie al PNL la alegerile locale si parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca va conduce campania pentru alegerile locale si parlamentare din acest an. Biroul Executiv al PNL m-a votat in calitate de sef de campanie la alegerile. continuă pe B1

Ludovic Orban: Dupa anticipate, daca PNL nu va obtine voturi pentru a forma singur guvernul, posibilii parteneri sunt USR-PLUS si PMP

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile anticipate, daca PNL nu va obtine suficiente mandate pentru a forma singur guvernul, partenerii vor fi, cel mai probabil, USR-PLUS si PMP.

Orban: Alegerile locale si anticipatele ar putea avea loc in a doua parte a lunii iunie. Ce calcule isi fac liberalii

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca atat alegerile locale, cat si cele parlamentare anticipate ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii iunie, liderul PNL precizand ca ar putea fi nevoie de un punct de vedere al Curtii Constitutionale in ce priveste posibilitatea ca ambele tipuri de alegeri sa se desfasoare in aceeasi zi. Orban este asteptat sa prezinte luni lista ministrilor si programul de guvernare care raman in esenta neschimbate), planul liberalilor si al presedintelui Klaus Iohannis fiind insa respingerea de doua ori a guvernului, prin votul Parlamentului, astfel incat sa se ajunga la dizolvarea forului legislativ si anticipate.

Ministrul Costel Alexe: Candidatii PNL la alegerile locale vor fi anuntati la sfarsitul lunii februarie

Numele candidatului PNL la Primaria Iasi ar urma sa fie facut public la sfarsitul lunii februarie, inceputul lunii martie. La fel se va intampla cu toti candidatii PNL la primariile resedinta de judet din toata tara, spune Costel Alexe, ministru al Mediului si lider al liberalilor ieseni.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

PNL isi stabileste candidatii pentru posturile de primar pana in 1 martie, in conditiile in care sondajele premergatoare desemnarii vor fi finalizate pana in 20 februarie, a anuntat Ludovic Orban,.

Ludovic Orban o inscauneaza pe Violeta Alexandru, la sefia PNL Bucuresti: Este muncitoare, empatica, sensibila, deschisa

Premierul Ludovic Orban o lauda pe Violeta Alexandru, in cadrul evenimentului in care va fi ales presedintele PNL Bucuresti.

Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, la un post de televiziune.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )