Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

B1 B1,
Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

PNL isi stabileste candidatii pentru posturile de primar pana in 1 martie, in conditiile in care sondajele premergatoare desemnarii vor fi finalizate pana in 20 februarie, a anuntat Ludovic Orban,. continuă pe B1

Ministrul Costel Alexe: Candidatii PNL la alegerile locale vor fi anuntati la sfarsitul lunii februarie

Numele candidatului PNL la Primaria Iasi ar urma sa fie facut public la sfarsitul lunii februarie, inceputul lunii martie. La fel se va intampla cu toti candidatii PNL la primariile resedinta de judet din toata tara, spune Costel Alexe, ministru al Mediului si lider al liberalilor ieseni.

Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, la un post de televiziune.

Ludovic Orban, ales sef de campanie al PNL la alegerile locale si parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca va conduce campania pentru alegerile locale si parlamentare din acest an. Biroul Executiv al PNL m-a votat in calitate de sef de campanie la alegerile.

Listele candidatilor la alegerile locale, definitivate de Umanisti pana pe 15 martie

Partidul Puterii Umaniste PPU), reunit duminica la Bucuresti la sedinta Consiliului National, a decis ca listele pentru alegerile locale sa fie definitivate pana pe data de 15 martie.

Cu cine vrea Firea sa faca PSD alianta la alegerile locale. Am avut cateva discutii

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat luni ca este bine-venita o alianta pentru alegerile locale, la nivelul Capitalei, cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

PNL Alba vrea sa castige aproape tot la alegerile locale. Planurile liberalilor pentru primarii si consiliul judetean

PNL Alba se pregateste de alegerile locale si estimeaza ca va castiga, in final, 70 de primarii, cu 12 mai mult decat detin in prezent. 57 dintre actualii primari vor candida din nou.

Orban: Alegerile locale si anticipatele ar putea avea loc in a doua parte a lunii iunie. Ce calcule isi fac liberalii

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca atat alegerile locale, cat si cele parlamentare anticipate ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii iunie, liderul PNL precizand ca ar putea fi nevoie de un punct de vedere al Curtii Constitutionale in ce priveste posibilitatea ca ambele tipuri de alegeri sa se desfasoare in aceeasi zi. Orban este asteptat sa prezinte luni lista ministrilor si programul de guvernare care raman in esenta neschimbate), planul liberalilor si al presedintelui Klaus Iohannis fiind insa respingerea de doua ori a guvernului, prin votul Parlamentului, astfel incat sa se ajunga la dizolvarea forului legislativ si anticipate.

Pentru alegerile din Hancesti au fost deschise 44 de sectii de votare

Consiliul Electoral de Circumscriptie Electorala a constituit 44 de sectii de votare pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, in circumscriptia uninominala numarul 38, municipiul Hancesti. Numarul loc a fost stabilit in baza propunerilor primarilor, precizeaza un comunicat de presa al Comisiei Electorale Centrale, citat de IPN.

Stelian Ion: PNL nu a vrut nicio clipa ca USR sa-i fie alaturi la guvernare Anticipatele nu pot fi organizate simultan cu alegerile locale, din cauza unei decizii CCR

PNL nu si-a dorit nicio clipa ca USR sa-i fie alaturi la guvernare, declara la RFI deputatul Stelian Ion. El mai afirma ca alegerile anticipate nu ar putea fi organizate in acelasi timp cu localele, din cauza unei decizii mai vechi a Curtii Constitutionale, insa precizeaza ca Uniunea sustine reintorcerea la electorat.

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat ca, in ceea ce priveste optiunea PNL pentru Primaria Capitalei, sunt testati mai multi candidati posibili, intre care se numara chiar presedintele PNL Violeta Alexandru, ori deputatul independent Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )