Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban, anunt despre anticipate. Cand se vor intruni conditiile, vom demara procedurile

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt despre anticipate. Cand se vor intruni conditiile, vom demara procedurile

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara ca s-a format o echipa de discutii, care va explora, impreuna cu partenerii politici, posibilitatea organizarii alegerilor anticipate si cand vor fi intrunite conditiile, vor fi demarate procedurile in acest sens. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta PNL, ca a existat o discutie si despre alegerile anticipate.

Orban, despre anticipate: Ar putea fi organizate odata cu alegerile locale. PSD saboteaza guvernarea

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate ar putea fi organizate concomitent cu alegerile locale, pe data de 14 iunie. Liberalii cauta sprijin parlamentar pentru declansaraea alegerilor anticipate. Ne putem trezi ca PSD voteaza investirea guvernului, sustine Ludovic Orban.

Iohannis: Cred ca anticipatele sunt posibile. Chiar vineri voi avea o discutie cu Ludovic Orban (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca doreste sa fie organizate alegeri anticipate si ca va discuta vineri cu premierul Ludovic Orban despre acest subiect. Eu cred ca sunt posibile si ma voi implica.

Ludovic Orban anunta crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate: Cine sunt negociatorii(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, ca stabilit crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate. Am avut o discutie.

Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Sursele din PNL afirma ca pentru realizarea alegerilor parlamentare anticipate odata cu cele locale, premierul Ludovic Orban este hotarat sa demisioneze din functia de prim-ministru.

Ludovic Orban vrea un pact intre partidele politice pentru declansarea anticipatelor: O minima garantie

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni seara, la Digi24, ca e nevoie de un pact pentru declansarea alegerilor anticipate, pentru a evita o posibila situatie in care parlamentarii mai multor partide sa voteze investirea Guvernului.

Se maresc sau nu alocatiile copiilor in 2020? Ludovic Orban vine cu primele scuze, parintii sunt revoltati

Premierul Ludovic Orban a facut mai multe declaratii despre marirea alocatiilor copiilor in 2020, dar parintii nu stiu nici pana acum daca anul acesta copiii vor beneficia de mai multi bani de la bugetul de stat.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )