Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, anunt despre cresterea pensiilor: Depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a le plati

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt despre cresterea pensiilor: Depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a le plati

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pensiile vor creste, insa lucru se va intampla in functie de posibilitatile economice ale tarii. continuă pe Antena3

Marius Budai, consternat de anuntul lui Ludovic Orban despre pensii: Doamne iarta-ne, Te rugam!

Marius Budai a criticat declaratiile premierului Ludovic Orban pe tema cresterii pensiilor.

Orban, despre taierea pensiilor speciale: Se va reveni cu o modificare legislativa in acord cu motivatia CCR Cel putin doi judecatori CCR au dubla pensie speciala

Premierul Ludovic Orban sustine ca se va reveni cu o modificare legislativa privind taierea pensiilor speciale, care sa tina cont de motivatia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala eliminarea pensiilor speciale. El spune ca judecatorii CCR ar fi trebuit sa se recuze de la aceasta decizie, pentru ca cel putin doi dintre ei au dubla pensie speciala. Daca nu se va gasi alta solutie, va fi luata in calcul si varianta impozitarii acestor pennsii, a afirmat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va plati somaj tehnic angajatilor din domeniile care nu si-au reluat activitatea.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a facut declaratii, in aceasta seara, cu privire la ajutorul pe care Romania il va primi de la UE pentru redresarea economica si despre starea de alerta.

Ludovic Orban: Crestem pensiile, dar sa avem garantia ca pot fi platite. Drumul spre Iad e pavat de bune intentii

Guvernul are ca prioritate plata pensiilor si salariilor si va creste pensiile, dar numai dupa o analiza foarte serioasa, in functie de posibilitatile reale, pentru a avea garantia ca acestea vor putea fi platite, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban, potrivitAgerpres.

VIDEO Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca Am ramas stupefiat de decizia CNCD fata de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat sau a reluat miercuri seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoriei, masurile de sprijin economic pentru angajati, angajatori, dar si pentru someri. Romania va beneficia de fonduri europene in valoare de 3-5 miliarde de euro care vor ajuta la repornirea economiei, spune acesta. Orban s-a referit si la decizia CNCD de sanctionare a presedintelui Klaus Iohannis declarand ca este stupefiat si ca este vorba despre o decizie pur politica.

Cresterea pensiilor: Finantele discuta mai multe scenarii. Ce variante ar putea fi prezentate Guvernului

Cresterea pensiilor la 1 septembrie nu poate fi scoasa din contextul tuturor cheltuielilor bugetare vitale pentru dezvoltarea economiei, a spus ministrul Florin Citu, sustinand ca se discuta mai multe scenarii de crestere a pensiilor.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat ca cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.

Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca pensiile si alocatiile vor creste, dar doar cat va permite economia. Asta in conditiile in care, de la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa fie majorate cu 40%, dupa cum.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat ne va permite economia

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata la Romania TV, ca pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat va permite economia, precizand ca sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )