Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt de ULTIMA ORA! Tara in care locuiesc cei mai multi romani impune restrictii de calatorie

Antena3 Antena3,
Anunt de ULTIMA ORA! Tara in care locuiesc cei mai multi romani impune restrictii de calatorie

Anunt de ULTIMA ORA! Ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat vineri, ca a semnat o noua ordonanta care adauga Romania si Bulgaria pe lista tarilor considerate cu risc epidemiologic, impunand noi restrictii romanilor, mai exact carantinarea acestora la intrarea in Italia. continuă pe Antena3

Raed Arafat, anunt de ultima ora. A dat ordin

22 iulie a fost o zi neagra in evolutia pandemiei, caci Romania a sarit pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore; o cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. Ne apropiem si de capacitatea maxima de testare. Peste toate, focarele explodeaza din loc in .

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Scandalurile se tin lant la Puterea Dragostei. Adrian Iancu, dezvaluiri de ultima ora

Adrian Iancu a fost unul dintre cele mai vizibile personaje de la Puterea Dragostei din cauza infruntarilor pe care le-a avut cu Jador si Bogdan Mocanu, concurenti populari ai show-ului de la Kanal D. Disputele, ajunse in emisiune pe punctul de a se transforma in agresiuni, au continuat si in spatele camerelor de luat vederi.

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )