Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban isi numara victimele din PSD: Vreo 40

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban isi numara victimele din PSD: Vreo 40

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban isi incepe mandatul de premier cu o inaugurare

Noul premier, Ludovic Orban, va avea miercuri un program foarte incarcat, de dimineata pana seara. Va fi un adevarat maraton mediatic, care va incepe cu o inaugurare, chiar daca abia si-a preluat mandatul de premier. Va participa la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5. La ora 12. 00 va conduce prima sedinta de Guvern, dupa care va participa la preluari de mandate ale unor ministri.

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN.

Ludovic Orban ataca in aceeasi masura PSD si Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban sustine ca n-a vazut in ultimii 30 de ani ca doua partide, cum sunt.

Ludovic Orban, dat ca exemplu de judecatorul din dosarul Colectiv: O sa obosesc sa tot resping intrebari

Magistratul Mihai Balanescu, cel care se ocupa de judecarea dosarului Colectiv la Tribunalul Bucuresti, i-a spus joi unui avocat ca va obosi sa ii tot respinga intrebarile, scrie Agerpres. El a citat o declaratie a lui Ludovic Orban, care a spus ca va face febra musculara semnand decizii de demitere in institutiile publice.

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat.

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi.

Ludovic Orban, luat ca exemplu de judecatorul din dosarul Colectiv: Fac si eu ca actualul prim-ministru. O sa obosesc sa resping intrebari

Magistratul Mihai Balanescu, cel care se ocupa de judecarea dosarului Colectiv la Tribunalul Bucuresti, i-a spus joi unui avocat ca va obosi tot respingandu-i intrebarile, luand ca exemplu un citat din declaratia lui Ludovic Orban, cand premierul a spus ca va face febra musculara semnand decizii de demitere.

Mizele investirii guvernului condus de dl. Ludovic Orban

Trece sau nu trece noul guvern? Cat de mult poate conta premierul desemnat, dl. Ludovic Orban, pe promisiunile parlamentarilor din actuala Opozitie ca ii vor acorda votul de investitura ? Cati dintre acestia vor face mai intai minimul efort de a se prezenta azi, luni, 4 noiembrie, in sala de plen a Parlamentului, locul lor de munca ?.

Ludovic Orban anunta dezastru in sistemul de stat: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

Ludovic Orban anunta dezastru pentru bugetari: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )