Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban anunta schimbari majore la nivelul institutiilor publice

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta schimbari majore la nivelul institutiilor publice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Brasov, ca in perioada urmatoare se vor face schimbari la nivelul conducerilor companiilor de stat si institutiilor publice, urmand ca persoanele incompetente,. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta un nou dezastru: Sunt 43 de orase care nu mai au bani de salarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai dispun de bani de salarii si nici de functionare, dar urmeaza sa primeasca fonduri la rectificarea.

Premierul Ludovic Orban anunta ca doua stadioane ar putea fi gata pana la Euro 2020

Stadionul Ghencea si Arcul de Triumf au sanse mari sa fie gata pana la inceperea campionatului european de fotbal de anul viitor. Premierului Ludovic Orban spune ca acestea vor fi functionale chiar daca nu.

Concedierile in randul bugetarilor au inceput deja! Anuntul facut de Ludovic Orban

Concedierile in randul bugetarilor au inceput deja! Prim-ministrul Ludovic Orban anunta ca, prin comasarea ministerelor, o parte importanta din angajati vor ramane pe dinafara. Acestia se vor putea.

Orban anunta dezastru iminent! Ce se intampla cu bugetul Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca urmeaza un dezastru, la nivelul bugetului tarii noastre, dar si ca exista anumite probleme grave, ce vor necesita o solutionare, cat mai rapid. Vestile nu sunt deloc bune pentru romani, mai ales ca anuntul premierului PNL vine si in contextul alegerilor de duminica, atunci cand la primul scrutin Klaus .

Ludovic Orban: in Dolj au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie. Sunt situatii inacceptabile

Premierul Ludovic Orban spune ca, in judetul Dolj, au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie, data de la care a crescut punctul de pensie, considerand ca aceasta.

Ludovic Orban, la Digi 24: La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major Comisia poate interzice exportul carnii de porc

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, sustinand ca trebuie demisi toti cei care au fost pusi de PSD si care sunt responsabili de situatia critica in care ne gasim. La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major, pentru ca exista riscul la nivelul Comisiei Europene sa se ia decizia de interdictia privitor la exportul carnii de porc si a produselor de carne de porc, a declarat Orban.

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in.

Ludovic Orban: Salariile si pensiile vor fi platite la termen. Dar nu vom plati in continuare salarii la cei care au intrat pe usa din dos in institutiile publice

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariile si pensiile vor fi platite la termen. Pe de alta parte, seful guvernului a avertizat ca nu vor fi platite in continuare salarii celor care au intrat pe.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

Orban anunta deblocarea sumelor necesare platilor aferente contractului de achizitie a rachetelor Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, deblocarea sumelor necesare platilor aferente contractului de achizitie a rachetelor americane Patriot. Potrivit acestuia, deblocarea fondurilor are loc in urma unei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )