Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban, catre ministri propusi: Nu suntem primiti cu aplauze si laude. E o asteptare mare din partea romanilor sa reparam stricaciunile PSD

B1 B1,
Ludovic Orban, catre ministri propusi: Nu suntem primiti cu aplauze si laude. E o asteptare mare din partea romanilor sa reparam stricaciunile PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban si-a avertizat ministrii ca greul abia acum incepe. `Venim intr-o situatie dificila. Nu ne asteapta aplauze, aprecieri, laude. E o asteptare mare din partea romanilor pentru cei. continuă pe B1

Dan Barna, semnal de alarma: Exista persoane pe lista lui Orban de ministri care pun probleme. Nu-i votam!

Dan Barna a declarat ca in lista lui Orban de ministri propusi sa faca parte din noul Guvern exista doua persoane, la acelasi minister,care pun probleme si pe care USR nu le vor vota. intrebat,.

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Lista de ministri propusa de premierul desemnat Ludovic Orban a fost validata de BPN-ul PNL

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

Lista de ministri cu care premierul desemnat Ludovic Orban a plecat de la Cotroceni

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - .

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Presedintele si-a dat acordul in privinta listei cu numele noilor ministri

Biroul Politic National al PNL se reuneste, joi, pentru a valida lista cu ministrii Cabinetului Orban si programul de guvernare. Premierul desemnat Ludovic Orban ar urma ca dupa-amiaza sa depuna aceste documen.

Ludovic Orban: Ne aflam intr-o situatie extrem de grava. E nevoie imediata de o rectificare bugetara. Exista riscul sa nu se poata plati salarii (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a prezentat joi lista propunerilor de ministri pentru cabinetul sau. Liderul PNL a precizat, in acest context, ca Romania se afla intr-o situatie extrem de grava, ca este.

Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Premierul propus, Ludovic Orban, a transmis, vineri, o scrisoare catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului prin care propune o investire rapida a guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )