Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban cere sa nu fie aglomerate spitalele: Cine nu are simptome nu trebuie sa se duca la spital Trebuie gandite zone intermediare pentru pacientii pe ventilatie mecanica

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban cere sa nu fie aglomerate spitalele: Cine nu are simptome nu trebuie sa se duca la spital Trebuie gandite zone intermediare pentru pacientii pe ventilatie mecanica

Premierul Ludovic Orban solicita implicarea medicilor de familie pentru evaluarea starii de sanatate in cazurile de Covid. Cei care nu au simptome nu trebuie sa aglomereze spitalele, considera premierul. Orban mai considera ca este nevoie de zone intermediare pentru pacientii care sunt in ventilatie mecanica, dar care nu trebuie neaparat internati la terapie intensiva. Acesta a mai cerut, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, sa fie gasite solutii pentru diminuarea excesului de apeluri catre 112, iar in acest sens ar putea fi incheiate parteneriate cu firme private de call center. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban cere sa nu fie aglomerate spitalele: Cine nu are simptome nu trebuie sa se duca la spital Trebuie gandite zone intermediare pentru pacientii pe ventilatie mecanica

Premierul Ludovic Orban solicita implicarea medicilor de familie pentru evaluarea starii de sanatate in cazurile de Covid. Cei care nu au simptome nu trebuie sa aglomereze spitalele, considera premierul. Orban mai considera ca este nevoie de zone intermediare pentru pacientii care sunt in ventilatie mecanica, dar care nu trebuie neaparat internati la terapie intensiva. Acesta a mai cerut, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, sa fie gasite solutii pentru diminuarea excesului de apeluri catre 112, iar in acest sens ar putea fi incheiate parteneriate cu firme private de call center.

Ludovic Orban: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri. E necesara implicarea medicilor de familie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, cresterea capacitatii de testare pentru coronavirus, precum si a capacitatii de raspuns a Directiilor de Sanatate Publica. Orban a.

ORBAN: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut miercuri Ministerului Sanatatii cresterea capacitatii de testare, precum si a capacitatii de raspuns a Directiilor de sanatate publica si a pledat din nou pentru implicarea medicilor de familie in evaluarea starii de sanatate a pacientilor care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti.

PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: Eun gest de minima decenta sa plece din aceasta functie

Partidul Social Democrat cere demisia lui Ludovic Orban dupa scandalul de la Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor.

Premierul cere amenzi drastice sau chiar retragerea licentei in cazul firmelor de transport care nu respecta regulile. Ludovic Orban: Fara mila si controale la maxim

Premierul Ludovic Orban a cerut ministrilor cu atributii in domeniu sa se asigure ca transportul de persoane se desfasoara in conditii corespunzatoare. Prim-ministrul a cerut amenzi drastice sau chiar re.

Ludovic Orban, despre afirmatiile lui Virgil Guran, legate de medicii de familie: Daca au fost declaratii nepotrivite, care i-au jignit, imi cer eu scuze Medicii de familie ar putea primi mai multi bani pentru implicarea in lupta anti-COVID

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)a cerut demiterea lui Virgil Guran, consilierul lui Ludovic Orban, in urma unor declaratii ale acestuia, potrivit carora medicii de familie ar trebui sa.

Firmele de transport persoane care nu respecta regulile, luate in colimator Orban: Domnule ministru Vela, fara mila si controale la maxim!

Premierul Ludovic Orban a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, controale si amenzi asupra operatorilor de transport persoane care nu respecta masurile de protectie impotriva Covid-19. Orban considera ca o atentie speciala trebuie acordata transportului elevilor. Premierul considera ca trebuie date amenzi drastice acolo unde se constata ca sunt incalcate cu nerusinare niste norme elementare care trebuie puse in practica. Potrivit premierului sunt cazuri in care elevii sunt ingramaditi in mijloacele de transport.

Ludovic Orban: Am decis sa schimbam reglementarea privind modul de functionare a teatrelor, cinematografelor, restaurantelor si cafenelelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern, ca Hotararea de Guvern privind starea de alerta si cele trei anexe ale sale vor fi modificate, astfel incat starea de alerta sa fie.

Ludovic Orban va discuta cu medicii de familie despre posibile beneficii salariale pentru implicarea in lupta cu COVID

Ludovic Orban va discuta cu Asociatia Medicilor de Familie despre implicarea acestora in lupta anti COVID-19 si despre posibile sporuri salariale pentru risc, deoarece se ia in calcul ca acestia sa se deplaseze acasa la persoanele care nu au simpome si solicita sa le fie evaluate, starea de sanatate, la domiciliu.

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Tataru, Vela si Arafat, de la ora 16.00

Premierul Ludovic Orban va avea marti, de la ora 16. 00, o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si cu secretarul de stat Raed Arafat, a anuntat Guvernul. intalnirea are loc in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19 in Romania si a numarului judetelor unde coeficientul de infectari raportat la 1. 000 de locuitori depaseste 1,5. in Bucuresti, rata de infectare a ajuns la 2,66.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )