Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban, dat ca exemplu de judecatorul din dosarul Colectiv: O sa obosesc sa tot resping intrebari

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, dat ca exemplu de judecatorul din dosarul Colectiv: O sa obosesc sa tot resping intrebari

Magistratul Mihai Balanescu, cel care se ocupa de judecarea dosarului Colectiv la Tribunalul Bucuresti, i-a spus joi unui avocat ca va obosi sa ii tot respinga intrebarile, scrie Agerpres. El a citat o declaratie a lui Ludovic Orban, care a spus ca va face febra musculara semnand decizii de demitere in institutiile publice. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, luat ca exemplu de judecatorul din dosarul Colectiv: Fac si eu ca actualul prim-ministru. O sa obosesc sa resping intrebari

Magistratul Mihai Balanescu, cel care se ocupa de judecarea dosarului Colectiv la Tribunalul Bucuresti, i-a spus joi unui avocat ca va obosi tot respingandu-i intrebarile, luand ca exemplu un citat din declaratia lui Ludovic Orban, cand premierul a spus ca va face febra musculara semnand decizii de demitere.

Orban, parafrazat de judecatorul din dosarul Colectiv in timpul audierii unui martor: Fac si eu ca actualul prim-ministru. Eu nu pot sa demit, dar pot sa resping

Magistratul Mihai Balanescu, cel care se ocupa de judecarea dosarului Colectiv la Tribunalul Bucuresti, i-a spus joi unui avocat ca va obosi tot respingandu-i intrebarile, luand ca exemplu un citat din.

Ludovic Orban isi numara victimele din PSD: Vreo 40

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de.

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vom cauta solutii cat mai rapide ca sa deblocam proiectele de extractie a gazelor din Marea Neagra

Premierul Ludovic Orban a dat, ieri, un semnal investitorilor din sectorul energetic, precizand ca noul Guvern va cauta solutii cat mai rapide pentru deblocarea proiectelor majore de extractie a gazelor din Marea Neagra.

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi.

Mizele investirii guvernului condus de dl. Ludovic Orban

Trece sau nu trece noul guvern? Cat de mult poate conta premierul desemnat, dl. Ludovic Orban, pe promisiunile parlamentarilor din actuala Opozitie ca ii vor acorda votul de investitura ? Cati dintre acestia vor face mai intai minimul efort de a se prezenta azi, luni, 4 noiembrie, in sala de plen a Parlamentului, locul lor de munca ?.

Ungurii rad de Ludovic Orban. Asemanarea nebanuita dintre noul premier al Romaniei si premierul Ungariei

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

Ungurii rad de Ludovic Orban: Practic am recucerit Ardealul sau macar suntem condusi de aceeasi persoana

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

Ludovic Orban anunta dezastru pentru bugetari: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )