Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ungurii rad de Ludovic Orban: Practic am recucerit Ardealul sau macar suntem condusi de aceeasi persoana

Playtech Playtech,
Ungurii rad de Ludovic Orban: Practic am recucerit Ardealul sau macar suntem condusi de aceeasi persoana

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a . continuă pe Playtech

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Ungurii rad de Ludovic Orban. Asemanarea nebanuita dintre noul premier al Romaniei si premierul Ungariei

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

Glume in presa din maghiara, dupa numirea noului Guvern de la Bucuresti: Daca Orban = Orban, atunci practic am recucerit Ardealul

Investirea guvernului Ludovic Orban a provocat amuzamente in presa maghiara, jurnalistii glumind pe seama asemanarii numelui acestuia cu cel al premierului de la Budapesta, Viktor Orban. intr-un.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Ludovic Orban se dezlantuie pe ritmuri de manele. Adi Minune si Florin Salam ar fi invidiosi daca l-ar vedea. Video

Atractia lui Ludovic Orban pentru muzica nu mai reprezinta de multa vreme un secret, actualul premier avand chiar o porecla la activ, in acest sens. Daca in momentul de fata abia a fost investit in functia de prim-ministru, alaturi de cabinetul sau de ministri, iar in ceremonia de luni seara a avut un aer sobru, .

Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Presa internationala scrie, luni seara, despreinvestirea Cabinetului Ludovic Orban. Guvernul minoritar de centru al premierului roman desemnat Ludovic Orban a obtinut votul de incredere al.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.202 seconds )