Libnet.ro
UNICEF

21:45

S-AU RELUAT NEGOCIERILE PENTRU FORMAREA COALITIEI Orban a anuntat ca toate variantele sunt pe masa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
S-AU RELUAT NEGOCIERILE PENTRU FORMAREA COALITIEI Orban a anuntat ca toate variantele sunt pe masa

Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, UDMR, USR si PLUS, au iesit astazi la o declaratie comuna de presa dupa negocierile incepute in jurul orei 13:00. continuă pe Ziarul Bursa

PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat negocierile pentru formarea coalitiei Cum au reactionat Ludovic Orban si Cseke Atilla, dupa propunerea lui Dan Barna (VIDEO)

De mai bine de o ora au reinceput negocierile intre PNL, USR-PLUS si UDMR pentru creionarea unei coalitii de centru-dreapta. Cel mai probabil se negociaza de pe noi pozitii fata de cele din weekend. La.

intalnire Iohannis- Orban marti, dupa blocajul in negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care seful statului a anuntat luni seara ca mai este nevoie de cel putin o runda de consultari pentru desemnarea unei propuneri de premier, au declarat pentru News. ro surse politice.

Cum vede Alexandru Rafila negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea noului Guvern (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si propunerea social-democratilor pentru functia de premier, a catalogat drept circ negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea viitoarei coalitii de guvernare.

Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat joica toate variantele pentru formarea unui nou Guvern sunt pe masa in contextul reluarii negocierilor intre liberali, USR PLUS si UDMR: Am decis sa.

O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern. Optiunile PNL, USR PLUS si ale UDMR nu se potrivesc

O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern de centru-dreapta se vor desfasura joi intre PNL, USR-PLUS si UDMR, dupa ce partidele nu au reusit sa ajunga la o intekegere privind impartirea.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

Surse: Scandal in PNL. Orban vrea sa fie premier din nou, nimeni nu il sustine, Citu refuza sa se retraga

Scenariul cu Ludovic Orban din nou premier arunca in aer negocierile pentru formarea noului guvern si provoaca un scandal mare in PNL.

Previziunea lui Adrian Nastase: Negocierile pentru formarea noii coalitii vor fi complicate! in ce conditii va propune UDMR un premier

Fostul premier Adrian Nastase ironizeaza negocierile pentru formarea noii coalitii guvernamentale, care au intrat intr-un blocaj recunoscut chiar de catre protagonisti.

Sinteza zilei. Ce nu s-a vazut la TV din negocierile pentru formarea noului Guvern

Mihai Gadea va prezinta, astazi, la Sinteza Zilei, ce nu se vede la televizor din negocierile pentru formarea noului Guvern, marile secrete ale impartelii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )