Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban: Am decis inchiderea scolilor, pentru ca a existat o tendinta de crestere a numarului de infectari. Am avut estimari ca vom ajunge la 50.000 de cazurizi

B1 B1,
Ludovic Orban: Am decis inchiderea scolilor, pentru ca a existat o tendinta de crestere a numarului de infectari. Am avut estimari ca vom ajunge la 50.000 de cazurizi

Noi ne dorim ca elevii sa revina in clase, atunci cand contextul epidemiologic va permite acest lucru, a declarat, marti, premierul Ludovic Orban, pentru ziare. com. Seful Guvernului a explicat ca riscul de. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

Ludovic Orban: Multe dintre mastile neconforme sunt din China. Recomand sa se cumpere masti facute in tara. Avem zeci de producatori autohtoni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ANPC a descoperit atat de multe masti neconforme si pentru ca inspectorii s-au dus acolo unde au existat sesizari. Cele mai multe dintre produsele care nu respectau.

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ludovic Orban: Restrictiile se impun acolo unde riscul de raspandire a coronavirusului e mai mare De ce unele tari au inchis scolile, iar altele nu

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a decis ca toate scolile sa fie inchise si invatamantul sa treaca in sistem exclusiv online deoarece activitatile colaterale celor desfasurate in clase.

Ludovic Orban, mesaj catre adversarii politici: Premierul e dat de partidul care castiga. Ce procent estimeaza ca va obtine PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

LUDOVIC ORBAN: Finalizarea gazoductului BRUA, o investitie extrem de importanta pentru Romania si Europa

Finalizarea gazoductului BRUA reprezinta o investitie extrem de importanta pentru Romania si pentru Europa, permitand astfel diversificarea surselor de aprovizionare cu gaz natural ale Uniunii Europene, a declarat astazi, premierul Ludovic Orban, prezent in localitatea Jupa din judetul Caras-Severin, cu prilejul incheierii lucrarilor la prima faza a acestui proiect de investitii.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )