Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, decizie iN PREMIERA pentru afaceristi: Se va constitui un consiliu consultativ cu mediul de afaceri, care sa participe la orice decizie a mediului guvernamental

B1 B1,
Ludovic Orban, decizie iN PREMIERA pentru afaceristi: Se va constitui un consiliu consultativ cu mediul de afaceri, care sa participe la orice decizie a mediului guvernamental

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca va constitui un consiliu consultativ cu mediul de afaceri,are va fi consultat direct de Guvern si de ministerele care iau decizii privind economia. Va. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta dezastru pentru bugetari: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

Ludovic Orban, despre majorarea salariului minim: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii Deficitul bugetar de 2,8% este mascat, a fost tinut pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban afirma ca pentru stabilirea salariului minim trebuie sa se tina cont de o formula de calcul ceruta de Uniunea Europeana din 2015 si bazata pe indicatori obiectivi, adica sa nu scoti din burta, asa cum s-au scos cresterile de salariu minim. El a mai spus ca, de multe ori, majorarea salariului minim se intoarce tocmai impotriva celor pentru care masura este luata: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Orban: Am luat decizia sa constitui un Consiliu consultativ cu mediul de afaceri

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a decis constituirea unui Consiliu consultativ cu mediul de afaceri.

Continua epurarile din Guvern. Lista cu cei 60 de pesedisti inlaturati de Ludovic Orban dupa primele trei zile

Inca 20 de secretari de stat si consilieri au fost inlaturti astazi din Guvern, se arata intr-o decizie publicata vineri in Monitorul Oficial. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri, declara Ludovic Orban in prima sedinta de guvern, de miercuri, inlaturand de atunci aproximativ 60 pesedisti din Guvern. O parte dintre acestia nu au mai asteptat sa fie dati afara si si-au prezentat demisia.

Ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Ludovic Orban, anunt important despre majorarea promisa de Guvernul Dancila

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi, si.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere

Nu trebuie sa ne panicam, deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, in acest an, reiese din declaratiile premierului Ludovic Orban, care a precizat ca urmeaza discutiile cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )