Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barna: Ludovic Orban a declinat oferta noastra de a intra la guvernare

Adevărul Adevărul,
Barna: Ludovic Orban a declinat oferta noastra de a intra la guvernare

Presedintele USR, Dan Barna, crede ca miza este ca Romania sa aiba alegeri anticipate altfel este aruncat un an la gunoi, iar tara noastra nu va avea parte in acest an de o guvernare reala. Barna a mai spus ca premierul Ludovic Orban a refuzat propunerea USR de a intra la guvernare in cazul in care nu se va ajunge la alegeri anticipate. continuă pe Adevărul

LIDERUL USR: Deocamdata Ludovic Orban a declinat oferta noastra de a intra la guvernare

Presedintele USR, Dan Barna, crede ca miza este ca Romania sa aiba alegeri anticipate altfel este aruncat un an la gunoi, iar tara noastra nu va avea parte in acest an de o guvernare reala. Barna a mai spus ca premierul Ludovic Orban a refuzat propunerea USR de a intra la guvernare in cazul in care nu se va ajunge la alegeri anticipate.

Ludovic Orban depune luni la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri: in 15 zile, sa programeze plenul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

LUDOVIC ORBAN: Am hotarat luni sa depunem Programul de guvernare actualizat si ministrii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL.

Ludovic Orban anunta ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

Ludovic Orban: Guvernul poate fi investit cu ajutorul voturilor celor din PSD; Nu am intentia sa schimb echipa de ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus vineri searaca PNL va putea ajunge din nou la guvernare numai daca va trece de Parlament, prin votul favorabil al PSD.

Surse. Calendarul lui Ludovic Orban pentru viitorul Guvern. Ce directive le-a dat colegilor din partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a anuntat pe colegii liberali ca vrea ca noul Cabinet sa depuna luni noul program de guvernare si oamenii care ar putea fi ministrii sa se pregateasca bine din timp pentru audierile din comisii, au precizat surse politice pentru Adevarul.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca procedurile privind adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta au fost grabite, dupa ce s-a stabilit ca motiunea de cenzura va fi votata miercuri. Planificarea care fusese facuta a trebuit devansata, a afirmat premierul, precizand ca toate proiectele au fost trimise spre avizare Consiliului Economic si Social. Orban sustine ca toate cele 25 de ordonante vor fi publicate in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )