Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip. continuă pe B1

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante.

Ludovic Orban: Suntem intr-un punct critic. Exista un risc foarte mare de suprasaturare a sistemului medical Protejarea sanatatii oamenilor e un obiectiv fundamental al nostru (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica, pentru B1 TV, despre evoluatia epidemiei de coronavirus din Romania, despre noile masuri anti-COVID-19 care intra in vigoare de luni, despre situatia economica si.

Ludovic Orban, intrebat daca le poate promite romanilor ca rudele lor nu vor muri in asteptarea unui loc in spital: De aia ne luptam zi de zi Am spus ca e mai bine cu o masca din aceasta decat cu o masca de oxigen Doamne, fereste! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre evolutia epidemiei de COVID-19 la nivel national si raspunsul autoritatilor pentru combaterea crizei sanitare si a efectelor sale, context in care a fost intrebat.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De .

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

Ludovic Orban: Nu sunt inchise terasele. Noi stim foarte bine ca foarte multe asa-zis terase au devenit spatii inchise Ce masuri pregateste Guvernul pentru sprijinirea industriei HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, noi precizari cu privire la restrictiile care au intrat in vigoare in Romania, impuse cu scopul de a limita raspandirea noului coronavirus. Referindu-se la situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )