Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip.

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

Marcel Ciolacu, despre inchiderea pietelor: Cand guvernezi, cel mai simplu e sa inchizi, sa nu-ti mai asumi nicio reponsabilitate Eu as fi cerut inca 20 de piete in aer liber, sa se raspandeasca cumparatorii

Marcel Ciolacu a discutat luni seara, in cadrul emsisiunii Dosar de Politician de pe B1 TV, noua masura adoptata de GUvern, deinchidere a pietelor, pentru a evita raspandirea noului coronavirus, in.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

Ludovic Orban, motivul inchiderii pietelor: Cei care merg acolo sunt persoane mult mai vulnerabile

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise se justifica prin faptul ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, iar cei care merg la piata sunt persoane in varsta, mult mai vulnerabile.

Ludovic Orban: Nu se inchid pietele, se suspenda o perioada de 30 zile

Ludovic Orban justifica inchiderea pietelor amenajate in interior prin evaluarile facute de speciali.

Sindalimenta, despre inchiderea pietelor: Guvernul da o lovitura fatala producatorilor agricoli

Noua decizia a Guvernului de a inchide pietele care functioneaza in spatii inchise da o lovitura fatala producatorilor agricoli pentru care piata reprezinta singura oportunitate pentru valorificarea productiei, sustin Sindicatele din Industria Alimentara Sindalimenta).

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante.

Orban, despre masurile anti-COVID, inclusiv referitoare la piete: Le-am luat dupa evaluarile facute de specialisti in sanatate publica

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, 8 noiembrie, referitor la restrictiile pentru prevenirea raspandirii COVID, inclusiv cele vizand suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise, ca masurile au fost luate tinand cont de evaluarile facute de specialisti in sanatate publica privind principalele locuri unde se infecteaza oamenii. Pietele sunt frecventate de varstnici, care se numara printre vulnerabili.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )