Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Nu putem sa o facem intr-o guvernare de tranzitie

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Nu putem sa o facem intr-o guvernare de tranzitie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in timpul unei guvernari de tranzitie, care dureaza cel mult un an, fiind un obiectiv care trebuie asumat intr-un mandat de patru ani. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Guvernul Dancila nu a facut nimic

Guvernul va lua in maximum o luna decizia referitoare la realizarea Autostrazii Comarnic Brasov, respectiv daca acest tronson se va realiza cu bani de la buget sau prin parteneriat public privat PPP), a declarat vi.

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice.

Ludovic Orban, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Decizia ridica extrem de multe semne de intrebare. Vom privi cu extrem de mare atentie orice pas

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca demiterea guvernului de la Chisinau prin motiune de cenzura da nastere la multe semne de intrebare cu privire la evolutuiile politice de peste Prut. Seful.

Ludovic Orban, despre situatia bugetului: in fiecare zi mai descoperim cate o gaura

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca descopera in fiecare zi noi gauri in bugetul de stat si plati care nu au fost facute, desi erau necesare. El a precizat ca sunt rambursari de TVA de peste cinci miliarde de lei care au fost intarziate si concedii medicale neplatite de sase luni, transmite Mediafax.

Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Ludovic Orban a facut astazi ultimele anunturi cu privire la situatia salariilor despre care s-a tot vorbit zilele acestea. Plata salariilor a fost pusa la indoiala de mai multe fake news-uri transmise de PSD, prin intermediul sefei de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu. Ea a atacat PNL, printr-o ironie in care ar fi .

Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre CRESTEREA SALARIULUI MINIM. Ce pegateste Guvernul PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca salariul minim va creste. Liderul PNL a declarat, vineri, ca s-a stabilit o echipa de lucru care va vei cu o propunere de crestere, dupa ce vor fi analizate toate.

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban si Florin Citu la o dezbatere despre economie si finante

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, i-a invitat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la o dezbatere pe teme legate de economie si finante organizata la Academia.

Declaratii ingrijoratoare ale lui Ludovic Orban. Ce a spus premierul despre deficitul bugetar

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in opinia sa nu exista sanse ca Romania sa se mentina .

Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca daca Viorica Dancila isi doreste o dezbatere ar putea sa participe la una cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat dupa mandatul de.

Orban, despre fake news-ul cu Iohannis: PSD are o campanie bazata pe manipulari si minciuni gogonate

PSD are o campanie bazata pe fake news,manipulari si minciuni gogonate, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a tinut sa se refere in special la fake news-ul raspandit de social-democrati miercuri seara,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )