Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2020: Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

B1 B1,
Ludovic Orban, despre bugetul pe 2020: Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare. Seful Guvernului a mai precizat si ca, din punctul sau de vedere, alocarile din bugetul de stat. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre bugetul Sanatatii: Acopera nevoile acestui domeniu

Ludovic Orban a vorbit despre bugetul pentru 2020 si alocarea pentru Sanatate.

Ludovic Orban, despre bugetul alocat Sanatatii: Suma satisface necesitatiel in domeniu (VIDEO)

PremierulLudovic Orbana declarat, marti, ca, desi s-a taiat bugetul la Sanatate pentru 2020, acest sector are suficiente fonduri pentru a satisface nevoile in domeniu. Fiti convinsi ca suma.

Ludovic Orban, despre sesizarea ce va fi depusa la CCR de catre PSD: O decizie foarte proasta. Afecteaza familiile sarace

Premierul Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea - cea privind vechimea profesionala necesara pentru intrarea in magistratura si cea referitoare la transportul intrajudetean - este una proasta si nu reprezinta o actiune social-democrata.

Ludovic Orban, despre un posibil acord cu FMI: Nu suntem inca intr-o astfel de situatie

Premierul Ludovic Orban neaga informatiile potrivit carora Romania ar putea sa apeleze la un acord cu Fondul Monetar International FMI). Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, seful Guvernului a.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii privind alegerea primarilor in doua tururi: Exista majoritate in Camera Deputatilor, unde sunt 3 proiecte legislative. PSD refuza sa le puna pe ordinea de zi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, referitor la o posibila angajare a raspunderii de catre Guvern in privinta alegerii primarilor in doua tururi, ca exista o majoritate in Camera Deputatilor, unde.

Ludovic Orban: Daca reusim sa executam bine bugetul pana la rectificare, Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca alocarile din bugetul de stat pentru anul viitor vor permite sustinerea Educatiei si asigurarea aplicarii programului de guvernare, iar, daca Executivul va reusi sa execute bine bugetul pana la rectificare, pe langa investitii, Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

Orban: in bugetul pe 2020 sunt prevazute sumele pentru marirea pensiilor si salariilor, potrivit legislatiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in proiectul de buget pe anul viitor au fost prevazute sumele necesare pentru marirea pensiilor de la 1 septembrie, potrivit legii pensiilor, dar si pentru maririle de salarii, prevazute in legea salarizarii unitare.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom ramane datori

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )