Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

B1 B1,
Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

Ludovic Orban a declarat duminica, dupa o vizitaefectuata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cum trebuie sa procedeze o persoana care suspecteaza ca ar avea COVID-19. Premierul a spus ca. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

Premierul Ludovic Orbaneste de parereca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca liberalii de dimineata pana seara. Presedintele PNL se intreaba.

Gabriela Firea, dupa declaratiile lui Ludovic Orban despre banii pentru incalzire: Este inimaginabil. Asta nu trebuie sa ramana fara raspuns in justitie (VIDEO)

Fostul primar al Capitalie, Gabriela Firea, a reactionat duminica dupa aparitia imaginilor in care premierul Ludovic Orban i-a spus actualului edil general ca acum are incredere sa transfere bani pentru.

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Ludovic Orban: Trebuie sa stavilim cu orice pret cresterea numarului de cazuri, pastrand economia in stare de functionare

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in timpul sedintei de Guvern, ca obiectivul Guvernului este acela de a opri cu orice pret cresterea numarului de cazuri COVID-19 din Romania, fara a afecta.

Ludovic Orban: Campania electorala nu prezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului daca se respecta regulile. E nevoie de alegeri daca cetatenii nu mai vor oameni ca Florin Iordache in fruntea institutiilor statului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat din nou ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc pe 6 decembrie, asa cum sunt programate in acest moment, precizand ca, daca regulile de protectie sanitara sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )