Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

B1 B1,
Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

VIDEO Orban, despre restrictiile anuntate in Europa: Romania nu se afla in situatia altor tari

Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii in urma unor cresteri dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, spune Ludovic Orban. Daca vor fi necesare alte masuri, vor fi luate, a adaugat premierul, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

Ludovic Orban a declarat duminica, dupa o vizitaefectuata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cum trebuie sa procedeze o persoana care suspecteaza ca ar avea COVID-19. Premierul a spus ca.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

Premierul Ludovic Orbaneste de parereca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca liberalii de dimineata pana seara. Presedintele PNL se intreaba.

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres.

Gabriela Firea, dupa declaratiile lui Ludovic Orban despre banii pentru incalzire: Este inimaginabil. Asta nu trebuie sa ramana fara raspuns in justitie (VIDEO)

Fostul primar al Capitalie, Gabriela Firea, a reactionat duminica dupa aparitia imaginilor in care premierul Ludovic Orban i-a spus actualului edil general ca acum are incredere sa transfere bani pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )