Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, discutii cu Nicusor Dan si alti primari pentru organizarea de piete volante: E o prostie acuzatia ca am avea ceva cu producatorii autohtoni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, mai multe discutii cu primari si alti responsabili din teritoriu in vederea sprijinirii producatorilor autohtoni. Totul in contextul in care Guvernul a anuntat noi.

Nicusor Dan: Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca administratia din Bucuresti va identifica spatii in aer liber in care micii producatori agricoli sa continue sa isi vanda produsele, decizia fiind luata in urma unei discutii pe acest subiect cu premierul Ludovic Orban. Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana, considera Nicusor Dan.

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Veste proasta pentru soferii din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cu putin timp in urma cand estimeaza se va rezolva problema traficului din Bucuresti. in ciuda tuturor sperantelor pe care bucurestenii si le-au pus in noul primar, noile informatii nu sunt imbucuratoare. Cand va exista un sistem complet de management al traficului Problema traficului din .

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, cu premierul Mohammad Shtayyeh, dupa vizita sa in Israel. Ludovic Orban a spus ca aceasta vizita la Ramallah marcheaza o etapa importanta in dezvoltarea relatiilor romanesti cu Palestina. Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina si, in acest context, am discutat despre statutul curent si perspectivele de consolidare a colaborarii bilaterale romano-palestiniene, a precizat Orban, considerand ca dialogul dintre cele doua parti a fost extrem de fructuos, in ceea ce priveste relatiile bilaterale.

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Traficul infernal din Bucuresti, departe de a fi rezolvat: ce promite Nicusor Dan

Traficul infernal e una dintre marile probleme cu care se confrunta locuitorii din Bucuresti. Primarul-general al Capitalei, Nicusor Dan, admite ca problema e departe de a fi rezolvata. Daca.

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

NICUSOR DAN: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a facut o vizita la Societatea de Transport Bucuresti, unde s-au analizat masurile de protejarea a calatorilor, in contextul pandemiei, fiind discutii despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, dezinfectia in mijloacele de transport in comun, purtarea mastii. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru soferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta, spune Nicusor Dan, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )