Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi referitor la incidentul care a aparut la Statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei: Orice fel de situatie care apare trebuie. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Din tavanul statiei de metrou Eroilor 2 curge apa. Cum explica Metrorex incidentul petrecut pe noua magistrala VIDEO

In statia de metrou Eroilor 2, de pe recent inaugurata Magistrala 5 de metrou Eroilor - Drumul Taberei, a inceput sa curga apa pe peron.

Primele probleme au aparut deja la Magistrala 5: Curge apa din tavanul statiei de metrou Eroilor 2 (VIDEO)

Un incident grav a fost surprins joi dimineata in statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua magistrala 5,Eroilor - Drumul Taberei. in imaginile filmate se poate vedea cum din tavanul noii statii.

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent.

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban si ministrul Aurescu, precizari despre votul din strainatate pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Cabinetul liberal condus de Ludovic Orban s-a reunit la Palatul Victoria, joi seara, pentru o sedinta de Guvern. Cu aceasta ocazie, premierul si ministrul Afacerilor Externe au discutat despre organizarea.

Basescu anunta o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )